2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد با داشتن بچه

295 بازدید | 17 پست

آقایون و خانم های محترمی که خودتون بچه دارین یا طرف مقابلتون و یا جفتتون بچه دارین و میخواین ازدواج کنین

لطفــــا فقط خودتون یا عشقتون به طرف مقابلو نبینین

زمانی ازدواج کنید که بتونید بچه همسرتونو مثل بچه خودتون بپذیرین

این بچه گناه نکرده که یا پدر یا مادر بد داشته یا جفتشون بد بودن و از داشتن خانواده محروم شده

این بچه بی گناه حتی اگه بخاطر زندگی بدی که داشته رفتار طبیعی نداره باز نیاز به حمایت داره

لطفا اگه میتونید کمبود های اون بچه رو در حد توانتون جبران کنید و بپذیرینش اونوقت با همسرتون ازدواج کنین و گرنه قبول نکنین عشق و عاشقی بعد یکی دوسال کم رنگ میشه و بعد اون زندگی قشنگی هاش کم میشه

هم خودتون اذیت میشین هم همسرتون و هم بچه ی معصوم

طبق تجربه ای که داشتم گفتم وگرنه قصد توهین به کسیو ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام آقا هاتف خوبین

امشب شب آرزوهاس امیدوارم خدا همسر خوب و شایسته بهتون عطا کنه غرق در خوشبختی بشین 

آمین

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
سلام آقا هاتف خوبینامشب شب آرزوهاس امیدوارم خدا همسر خوب و شایسته بهتون عطا کنه غرق در خوشبختی بشین ...

سلام ممنونم ازتون

ان شاالله هر چی خیر هست براتون اتفاق بیوفته

سلام ممنونم ازتونان شاالله هر چی خیر هست براتون اتفاق بیوفته

ممنونم

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

حماقت از اونجایی شروع میشه که یه عده با وجود اختلافاتی که با هم دارن بچه دار میشن که شاید زندگیشون پا بگیره و مشکلاتشون درست شه ولی گند میزنن به زندگی یه طفل معصوم

💚برای هم دعای خیر کنیم 💚  
حماقت از اونجایی شروع میشه که یه عده با وجود اختلافاتی که با هم دارن بچه دار میشن که شاید زندگیشون پ ...

اون که آره

حالاکار به طلاق کشیده به هر دلیلی

میگم موقع ازدواج مجدد باز خودخواهی نکنن و بچه رو فراموش نکنن که مثل توپ فوتبال بندازنش خونه این و اون که مثلا از شرش دور شن بخاطر اینکه همسرشون تحمل دیدن این بچه رو نداره