2777
2789
عنوان

نگران همسرم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 112 پست
که یه همسر مهربون داره اینهمه دوسش داره و نگرانشه😍

عزیزدلم فدات بشم ممنونم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

همسر منم مریض میشه لوس میشه بچه میکنه خودشو😂با فاصله داروها بهش میدادی همگی‌رو هم خطره

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصد جونش رو داشتی 😜😜

نه خدانکنه

توروخدا الان چبکارکنم

چیزیش نشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

قرص سرماخوردگی داخلش دیفن و فنیل و استا داره شما فقط یکم دوزشو بردی بالا ک برای بزرگسال طوری نمیشه انتی بیوتیک هم موردی نداره بگیر بخواب طوریش نمیشه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خب نگران نباش ولی اینکه کلی دارو بهش بدی اونم تو یک زمان خوب نیست طرف شاید به دادو حساسیت نشون بده و ...

ممنونم

ولی بازم نگرانم

من یادم نمیاد بدون خواست خودش ی بار ی قرص و دارو بهش داده باشم...بیدار موندن بخاطرش ک اصلااااا

من شوهرم باید دنبالش کنی تا قرص بخوره طب سنتی قبول داره البته پارسال کرونا گرف من باردار بودم خودش رف دکتر دارو گرف خورد

ویروس بیچاره پشماش ریخته 😀

دارم از نگرانی میمیرم

چطوری بخوابم

من همیشه همین ترکیبو میخورم بخواب گل

واقعا؟ مشکلی نداره عزیزم

وقتی همسرم مریض میشه از وقتی بیحال روی تخت دراز میکشه مثل پروانه دورش میچرخم ، آب سیب میدم ، عسل و لیمو ، دمنوش سرماخوردگی یا هرچی ، آش مخصوص میپزم ، پاشویه اش میکنم ، مثل بچه ها ناز و نوازشش میکنم ولی هر بار دلمو شکست باز نمیتونستم مثل خودش بی احساس باشم تا اینکه بالاخره شدم یکی مثل خودش

قلبمو سنگ کردم و حتی به روی خودم نیاوردم که چقدر از شدت بیماری حالش بده

کاش آدمها بجای خریت ، بکم بهم بیشتر محبت میکردن و قدردان بودن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم