2777
2789
عنوان

نگران همسرم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 113 پست
خدا واسه هم نگهتون داره عشقتون تا قیامت پایدار نه عزیزم بچه که نیس مرد گنده ایشالا چیزی نمیشه اگه خی ...

ممنونم عزیزدلم.ولی روم نمیشه میترسم مسخره ام کنن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل به فاصله یکی دوساعت دارو بده،باهم ندی مسمومیت دارویی

وای خاک بر سرم الان چیکارکنم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

ویروس بیچاره پشماش ریخته 😀

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خوب چرا همه رو با هم دادی؟ مایعات زیاد بهش بده دفع بشه.. حالا یک روز استراحت کنه. اینطوری که از پا م ...

الان چیکارکنم به نظرتون

خوابه

ولی از من میشنوی احترام شوهرتو نگهدار مواظبش باش اینطور مواقع ولی در این حد لوسش نکن مرد باید سختی ب ...

هردو نسبت به هم همینطوری هستیم عزیزم