2777
2789
عنوان

نگران همسرم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 113 پست
دیفن شدیدا خواب اوره استامینوفن دادی دیگه چرا سرماخوردگی داددی

بیدارش کنم ببرمش بیمارستان؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
😔

محمدو لوسش کردیاااا

منم یدونه محمد دارم ک‌ وقتی مریض میشه سرهم بهش یه خروار دوا دارو‌میدم پشت بندش مایعات میدم پنج دیقه یبار جاش تو دستشوییه😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه لازم نیست چقدر حساس هستید

آخه میگن همه اخواب آوره

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
من یادم نمیاد بدون خواست خودش ی بار ی قرص و دارو بهش داده باشم...بیدار موندن بخاطرش ک اصلااااا

عزیرم جرا

ولش کن بزار عرق کنه بخوابه من الان دارم میمیرم از بدن درد دارم گریه میکنم تنهام میترسم زنگ مامانم اینا بزنم بترسن نصف شبی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چیزی نمیشه عزیزمممممن همین الانش هنوز خوب نشدم همیشه رو هم میخورم داروهامو چیزی نمیشه نترس

ممنونم ازت عزیزم

بگیر بخواب نگران نباش وقتی خواستی یه فیل از پا دربیاری اینهمه دارو باهم بهش بده

ای خدا  

همسر منم مریض میشه لوس میشه بچه میکنه خودشو😂با فاصله داروها بهش میدادی همگی‌رو هم خطره

خب الان باید چیکارکنم

خب الان باید چیکارکنم

نترس عزیزم هیچی نمیشه صب‌خاب میمونه فقط‌چون خاب آورن😅

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

خداروشکر ولی بازم به هر حال بخواب بزار اونم بخوابه

ممنونم امیدوارم بتونم بخوابم.صبح باید بیداربشم برم سرکار

قرص سرماخوردگی داخلش دیفن و فنیل و استا داره شما فقط یکم دوزشو بردی بالا ک برای بزرگسال طوری نمیشه ا ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم

فردا میخواد بره سرکار آخه

همیشه اول تداخل های دارویی رو ببین بعد دارو بده.

یکی از اقوام،سابقه فشار داشتن با ی قرص مسکن،خونریزی کردن.نمیگم که بترسی.ولی اگه دقت کرده باشی دکتر ساعات مصرف قرص رو میگه مثلا بعد ناهار هر ۸ ساعت ۱۲ ساعت.خب باید رعایت کنی.چیزی نمیشه.فقط گیج خواب میشه.

حالا تو دادی داروهارو، موندم اون چرا همه رو باهم خورده؟ بچست مگه؟؟؟؟ بهتر بود یه ربع، نیم ساعت حداقل بینشون فاصله میدادی. بخاطر اینکه بهتر اثر کنه. ولی هیچی نمیشه، نگران نباش

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

همه رو چرا یهویی دادی😂😂😂

میخواست بخوابه من همه رو باهم دادم