منم یدونه محمد دارم ک وقتی مریض میشه سرهم بهش یه خروار دوا دارومیدم پشت بندش مایعات میدم پنج دیقه یبار جاش تو دستشوییه😂
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
یکی از اقوام،سابقه فشار داشتن با ی قرص مسکن،خونریزی کردن.نمیگم که بترسی.ولی اگه دقت کرده باشی دکتر ساعات مصرف قرص رو میگه مثلا بعد ناهار هر ۸ ساعت ۱۲ ساعت.خب باید رعایت کنی.چیزی نمیشه.فقط گیج خواب میشه.
حالا تو دادی داروهارو، موندم اون چرا همه رو باهم خورده؟ بچست مگه؟؟؟؟ بهتر بود یه ربع، نیم ساعت حداقل بینشون فاصله میدادی. بخاطر اینکه بهتر اثر کنه. ولی هیچی نمیشه، نگران نباش