ثودک مدیر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33629 عنوان نگران همسرم هستم | مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 113 پست یکم سرماخورده بعد من بهش قرص استامینوفن و سرماخوردگی و شربت دیفن هیدارمین و آموکسی کلاو دادمتا فردا اگه خوب نشه بره دکترالان بد نیست همه را باهم بهش دادم؟نگرانشم بالاسرش بیدار نشستملازمه تا صبح بیدار بمونم؟ دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹 1403/10/11 | 01:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 4167 واقعا؟ مشکلی نداره عزیزم نه گلمدیشب خودم دوتا استامینوفن و یدونه سرما خوردگی با دیفین هیدارمین خوردمهیچیم نشد تازه تا خوده صبحم بیدار بودم😂😐🤦♀️حالا چون خواب آور هست شاید شوهرتون تا صبح بخوابه راحت متاهل🩷🍃
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33629 میزان نگرانی خانم ها نسبت ب سلامت همسرشون داره تو تاپیک موج میزنه🤣🤣😅😅😅 ببخشید واقعا.نگرانم زیاد دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 4167 ممنونم ازت عزیزم ولی دفعه بعدی رو هم رو هم دارو نده بعضی دارو ها تداخل دارنولی اینارو رو من تست کردم چیزی نمیشه😁 متاهل🩷🍃
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33629 هیچی نیست حالا دو سه بار بلند شو چک کن ولی جای نگرانی نیست بله خیلی ممنونم دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33629 وقتی همسرم مریض میشه از وقتی بیحال روی تخت دراز میکشه مثل پروانه دورش میچرخم ، آب سیب میدم ، عسل و ل ... عزیزم🥺 دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33629 محمدو لوسش کردیاااامنم یدونه محمد دارم ک وقتی مریض میشه سرهم بهش یه خروار دوا دارومیدم پشت بندش ما ... از دست شما دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33629 نه بابا. بگیر بخواب. راحت تا فردا ظهر خوابه صبح باید بره سرکار دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 4167 میزان نگرانی خانم ها نسبت ب سلامت همسرشون داره تو تاپیک موج میزنه🤣🤣😅😅😅 منم همینم تازه میشینم گریه هم میکنمچند ماه پیش تصادف کرد چیزیش نشده بود فقط دستش کامل زخم شده بود و یکی از انگشتاش شکسته بوددیگه رفتم یه هفته خونشون پیشش موندمکل روز حفظ ظاهر میکردم شب که میخوابید گریه میکردم😂🤦♀️ متاهل🩷🍃
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33629 ولش کن بزار عرق کنه بخوابه من الان دارم میمیرم از بدن درد دارم گریه میکنم تنهام میترسم زنگ مامانم ای ... عزیزم کاش کنارت بودم الان دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33629 نترس عزیزم هیچی نمیشه صبخاب میمونه فقطچون خاب آورن😅 همین باشه راضیم دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33629 همیشه اول تداخل های دارویی رو ببین بعد دارو بده.یکی از اقوام،سابقه فشار داشتن با ی قرص مسکن،خونریزی ... وای خدا قلبم درد گرفت دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33629 حالا تو دادی داروهارو، موندم اون چرا همه رو باهم خورده؟ بچست مگه؟؟؟؟ بهتر بود یه ربع، نیم ساعت حداقل ... خدا کنه دارم میمیرم از نگرانی دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
poldarami عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 900 الان چیکارکنم به نظرتونخوابه انشاالله که چیزی نمیشه چند تا همه و ایت الکرسی بوم فوتبال کن بهش چیزی نمیشه انشاالله. والا من تجربه ندارم میتونی زنگ بزن اورژانس هم بپرسی
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 68340 عزیزم کاش کنارت بودم الان قربونت عزیزم زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜