2777
2789
عنوان

نگران همسرم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 113 پست
واقعا؟ مشکلی نداره عزیزم

نه گلم

دیشب خودم دوتا استامینوفن و یدونه سرما خوردگی با دیفین هیدارمین خوردم

هیچیم نشد تازه تا خوده صبحم بیدار بودم😂😐🤦‍♀️

حالا چون خواب آور هست شاید شوهرتون تا صبح بخوابه راحت

متاهل🩷🍃
میزان نگرانی خانم ها نسبت ب سلامت همسرشون داره تو تاپیک موج میزنه🤣🤣😅😅😅

ببخشید واقعا.نگرانم زیاد

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نیست حالا دو سه بار بلند شو چک کن ولی جای نگرانی نیست

بله خیلی ممنونم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
وقتی همسرم مریض میشه از وقتی بیحال روی تخت دراز میکشه مثل پروانه دورش میچرخم ، آب سیب میدم ، عسل و ل ...

عزیزم🥺

محمدو لوسش کردیاااامنم یدونه محمد دارم ک‌ وقتی مریض میشه سرهم بهش یه خروار دوا دارو‌میدم پشت بندش ما ...

از دست شما

نه بابا. بگیر بخواب. راحت تا فردا ظهر خوابه

صبح باید بره سرکار

میزان نگرانی خانم ها نسبت ب سلامت همسرشون داره تو تاپیک موج میزنه🤣🤣😅😅😅

منم همینم تازه میشینم گریه هم میکنم

چند ماه پیش تصادف کرد چیزیش نشده بود فقط دستش کامل زخم شده بود و یکی از انگشتاش شکسته بود

دیگه رفتم یه هفته خونشون پیشش موندم

کل روز حفظ ظاهر میکردم شب که میخوابید گریه میکردم😂🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
ولش کن بزار عرق کنه بخوابه من الان دارم میمیرم از بدن درد دارم گریه میکنم تنهام میترسم زنگ مامانم ای ...

عزیزم کاش کنارت بودم الان

نترس عزیزم هیچی نمیشه صب‌خاب میمونه فقط‌چون خاب آورن😅

همین باشه راضیم

همیشه اول تداخل های دارویی رو ببین بعد دارو بده.یکی از اقوام،سابقه فشار داشتن با ی قرص مسکن،خونریزی ...

وای خدا قلبم درد گرفت

حالا تو دادی داروهارو، موندم اون چرا همه رو باهم خورده؟ بچست مگه؟؟؟؟ بهتر بود یه ربع، نیم ساعت حداقل ...

خدا کنه دارم میمیرم از نگرانی