2777
2789
عنوان

الان عصبی ترینم و بچمم ول کن نیست

139 بازدید | 12 پست

هر جا میرم دنبالمه ی لحضه ولم نمیکنه .ی لحضه بره اونور ی خرابکاری ب بار میاره.هی ی چیزی میخواد بش ندم میشینه دوساعت گریه میکنه

خدایا من فقط ی روز آرامش می‌خوام خیلی خواسته زیادیه؟😭😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب بچتو بسپر دست شوهری مادری خواهری کسی یه چند ساعت استراحت. کن

یکی از یکی عوضی تر 

حتی باباشم نگهش نمیداره

بعضی وقتا میگم بابا اینو یکساعت بردار ببر بیرون جلو چشم من نباشه گیر میده ک پاشو باهم بریم .میریم بیرون مث بز اینور و اونور و نگاه می‌کنه من هی با این بچه درگیرم

مامانم هم ک اصلا ی نیم ساعت بخوام بزارم پیشش ده دفعه زنگ میزنه کجایی کی میای

یکی از یکی عوضی تر حتی باباشم نگهش نمیدارهبعضی وقتا میگم بابا اینو یکساعت بردار ببر بیرون جلو چشم من ...

ای بابا 

بمیرم 😕

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

وابستگی به مادر  طبیعیه چون  بچه رو زیاد ندادی به اطرافیانت تا ولت کنه بزرگتر بشه خوب میشه دختر منم خیلی وابسته بود به حدی نمی تونستم برم دستشویی الانم بزرگ شده ولم می کنه فقط جای مادرم و شوهرم می مونه جای هیچ کس نمی مونه خرابکاری که تو ذات بچه هاس چیزهای خطرناک برداری نتونه دست بزنه بزرگ بشه همه چی خوب میشه الان کوچولویه

خدا لعنتشون کنه ک فقط بلدن زر مفت بزنن

بگو گوه بیشتر از دهنشون میخورن حالم داره از شوهرم بهم میخوره با وجود بی خابی و همش گیر میده چرا خونه کثیفه هر روز باید خانواده عنشو دعوت کنم شام و ناهار هر روز ی خر بلند میشه میاد شعورش نمیکشه من تازه زایمان کردم بچه کوچیک دارم اگه کار داشته باشه بگم نه قهر میکنه متنفرم ازش متنفرررررر هر صبحم بلند میشه میگه عع نخابیدی ای وای چجور بیدار موندی باشه من میرم کثافت لجن

وابستگی به مادر طبیعیه چون بچه رو زیاد ندادی به اطرافیانت تا ولت کنه بزرگتر بشه خوب میشه دختر منم ...

وقتی یکی دوسالش بود میزاشتم بعضی وقتا .کلن یکسره دهنشو با شکلات می‌بست ک بهونه اینا نگیره 

انقدر شکلات ب خوردش داد الان تمام دندوناش خرابه .تا مادرمو دارم دشمن لازم ندارم

بگو گوه بیشتر از دهنشون میخورن حالم داره از شوهرم بهم میخوره با وجود بی خابی و همش گیر میده چرا خونه ...

اووووووووف دقیقا حال روز منم همین بود .بس از همون اول سر بزرگ کردن این بچه عذاب کشیدم الان از هر چی بچه اس حالم بهم میخوره

منی ک قبلا عاشق بچه ها بودم 

اووووووووف دقیقا حال روز منم همین بود .بس از همون اول سر بزرگ کردن این بچه عذاب کشیدم الان از هر چی ...

منم کاش میتونستم برگردم عقب تف کنم تو صورت خودم بگم از این غلطا نکن😭😭😭