2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عین مادر شوهر منه اخرشم میگه لابد تو عین دخنر منی از دخنر خودمم بیشتر میخوامت لابد😂😂😂

خدا لعنتش کنه 

واقعا چرا دوست دارن اینجوری زندگی ادم خراب کنن 

سادیسم دارن 

مثلا الان شب تولدمه

ببین الان تصمیم عجولانه اینکه دعوا راه بندازی اما ننداز

تولدته با دوستات اگه شد نشد تنها برو بیرون کافه سینما رستوران کاری ک حالت رو خوب میکنه هدیه بگیر گل بگیر کیک بگیر برای خودت

و تمام روز رو ب خودت اختصاص بده 

و هیج تلفنی و پیغامی ب نامزدت نده

و جوابش رو نده آخر شب بگو آره تولدم بوده درگیر خودم بودم 

به امید روزهای خوش 💝

دعوا با کی راه بندازی؟مشکل از مادرشوهرت نیست که،مشکل شوهرته که انقدر بچه ننس،وقت ازدواجش نبوده که

👌

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
اخه اول زندگیته دعوا خوب نیست خودتو خراب میکنی به نظرم

اشتباه ریپ زدی

منم میگم دعوا خوب نیست چون مادری اینجور پسرشو بلده تو دستش داشته باشه شک. نکن موقع دعوا خیلی بهتر بلده عروسو بده کنه 

وای امان از این مدل مامانا عین مادرشوهر منه واس من هنوز بعد نه سال که اینهمه هم دستش رو شده براشوهرم بازم شوهرم میگه نه مامان من اینجوری نیست تو اشتباه برداشت می‌کنی کلا مامانای بازیگر خیلی اذیت میکنن

چقدر بدذاته. حالاحالاها این اذیت میکنه. باید سیاست داشته باشی و قلق همسرت رو. کم کم متوجه بشی. به نظرم دوباره با دوستات هماهنگ کن برین بیرون. قشنگ شاد باش. نکه حرص داشته باشی بفهمه. واقعا شاد باش. وقتی تماس میگیره بفهمه چقدر حالت خوبه.