2777
2789
عنوان

تا حالا شده طلا برای چیزای غیر ضروری بفروشین

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 62 پست
خب بقیه هم میگن چرا باید برای یه گوشی که از مد میفته و خراب میشه یا مسافرتی که واجب نیست بفروشی؟ این ...

چند ماه صبر میکنم پول نقد پس انداز میکنم

یا وام میگیرم باهاش گوشی میگیرم نه اینکه طلا بفروشم 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امضات❤❤❤😍😍😍خدا برات حفظش کنه دخترت رو،خدا بهت ببخشه😍😍😍من سنم دیگه بالا رفته،از طرفی هم شوهرم ب ...

مرسی قشنگم❤️❤️

اگرخدایخوادیه دخترخوشگل وسالم هم بهت میده صبوری کن عزیزدلم❤️❤️

خدا گل پسرتو حفظ کنه واست🌹🌹

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

تاحالا نفروختم ،حتی شوهرم ماشین زیر پاشو فروخته چندین بار ولی اصلا به طلا فروختن اعتقادی نداره ،حتی طلاهای شکسته م رو هم نمیزاره بفروشم یا عوض کنم 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اون واسه کسیه که شاغل نیست،من شاغلم خدای نکرده به مشکل بخورم میتونم از حسابم پول بردارم ولی مسافرت ر ...

شما که شاغلین و حسابتون پر پول، چه نیاز به فروش طلا؟

بچه مدرسه ای بودم وگوشوارم بزرگ بود منم خوشم نمیومد فروختمش یدونه کوچیک ترشو گرفتم هنوز که هنوزه پشی ...

منو چی میگی دو ۱۲ ساللگی فروختم باهاش شارج خریدم زنگ بزنم دوست پسرم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خالم یه انگشتر طلا گرفته بود با کار کردن، فروخت برا یه خونه ای خواروبار گرفت من خودمم طلا فروختم لپ ...

لپ تاپ وسیله ضروری ت بوده چاره ای نداشتی

خب بقیه هم میگن چرا باید برای یه گوشی که از مد میفته و خراب میشه یا مسافرتی که واجب نیست بفروشی؟ این ...

گوشی رو میشه قسطی خرید. مسافرتو نمیدونم.بعضیا به خاطر سلامت روانشون بهتره که بفروشن. بعضیام مث من اگه بفروشه خرج مسافرتش کنه بدتر روانی میشن.باید ببینی خودت چه طور ادمی هستی.  من طلا را میزارم برای روز خیلی مبادا. مث خرید خونه .

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

مامانم سلطان جمع کردن طلا بود چقدرم برا ما میخرید،اخرش همرو دزد برد یه چنتا النگو دست مامانم موند و یه گردنبند که ظریفترینشون بود گردن من🫡

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

برای بدهی داشتم به خواهرم اون روز پول نداشتم

سال ۹۵ ۹۶ بود فکر کنم

یادش بخیر سکه گرمی فروختم ۲۰۰ تومن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

منم خیلی این کار رو کردم 

یه بار برا تولد شوهرم فروختم 

یه بار فروختم برای برادرم چیزی که دوست داشت رو برا تولدش گرفتم 

ولی پشیمون نیستم 

همون لحظه کلی کیف میکردم که خوشحالشون‌ کردم