من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خب بقیه هم میگن چرا باید برای یه گوشی که از مد میفته و خراب میشه یا مسافرتی که واجب نیست بفروشی؟ این ...
گوشی رو میشه قسطی خرید. مسافرتو نمیدونم.بعضیا به خاطر سلامت روانشون بهتره که بفروشن. بعضیام مث من اگه بفروشه خرج مسافرتش کنه بدتر روانی میشن.باید ببینی خودت چه طور ادمی هستی. من طلا را میزارم برای روز خیلی مبادا. مث خرید خونه .
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉