2777
2789
عنوان

تا حالا شده طلا برای چیزای غیر ضروری بفروشین

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 62 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستم برا خرید  چرخ خیاطی فروخت که اگه اونم پشیمون نباشه من به جاش پشیمونم🙃

اخه خیاطیشم نصفه نیمه رها کرد

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
اره احمق بودم برای مهمونام فروختم

امضات❤❤❤😍😍😍

خدا برات حفظش کنه دخترت رو،خدا بهت ببخشه😍😍😍

من سنم دیگه بالا رفته،از طرفی هم شوهرم بچه دوم نمیخواد،

ولی دختر داشتن برام شده آرزو،تو این دوسال اخیر بزرگترین آرزوم بود،دیگه ازش دست شستم💔

واسه مسافرت فروختمواسه خرید گوشی فروختماصلا پشیمون نشدم چرا باید از فروختن یه تیکه فلزی که تو کشو اف ...

چون همون فلز هروقت گرفتار بشی به کمکت میاد و عزتتو حفظ میکنه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
واسه مسافرت فروختمواسه خرید گوشی فروختماصلا پشیمون نشدم چرا باید از فروختن یه تیکه فلزی که تو کشو اف ...

خب بقیه هم میگن چرا باید برای یه گوشی که از مد میفته و خراب میشه یا مسافرتی که واجب نیست بفروشی؟ 

این نظر من نیستا نظر بقیس میخوام بدونم شما چه جوابی میدی 

برای ماشین فروختم ب شدت پشمونم چون ارزش پولم رفت ماشینمم فروختم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .