2777
2789
عنوان

تا حالا شده طلا برای چیزای غیر ضروری بفروشین

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 62 پست
منو چی میگی دو ۱۲ ساللگی فروختم باهاش شارج خریدم زنگ بزنم دوست پسرم

دوس پسره رو چکار کردی؟ شوهر شد یا نه😅

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره ضبط و سیستم ماشین شوهرمو دزد برد خیلی حالش گرفته بود طلامو فروختم براش سیستم خریدم از خوشحالی گریه کرد طفلی.هیچوووقت پشیمون نشدم از این کارم

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

اها  برای عروسیمون جهاز بردیم خونه نیاز به موکت داشت همسرمم به شدت دست خالی 

کل طلا نامزدیم یک پلاک زنجیر ظریف و یک گوشواره بود  فزوختم رفتم موکت خریدم برا خونه

اللهـــم العجل ولیک الفرج
منم برای لپ تاپ فروختم. اونم ضروریه برای دانشجو یا شاغل

آره واقعا لازم داشتم 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

آره شده 

یبار فروختم تابلو خریدم 

یبار یه ماهی بود کل پولمون رفت به قسط و بدهی ،منم عروسی دعوت شده بودم کلی هم لباس خوشگل داشتم ولی فروختم رفتم لباس خریدم😁😁😁😁 

اصلنم پشیمون نیستم 

بعد مرگم طلاهارو که نمیبرم تو گور 

استفادشو میکنم حالشو میبرم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

خیلی فروختم ببخودی.خیلیییییی.ولی پشیمون نیستم.افسرده بودم و تو اون شرایط اینکار حالمو خوب میکرد.مثلا یادمه یه بار فروختم لباس خریدم.به بار فروختم بچمو بردم شهربازی.اونم طلای مثلا دو گرمی سه گرمی ک الان ده بیست میلیون پولشونه.همینطوری الکی میفروختم.واسه خوراکی،مهمونی،روز مادر و پدر،لباس،حتی واسه پیتزا🤣🤣

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
خب بقیه هم میگن چرا باید برای یه گوشی که از مد میفته و خراب میشه یا مسافرتی که واجب نیست بفروشی؟ این ...

البته من تاحالا طلا نفروختم برا مسافرت و گوشی، ولی کلا پولام رو اکثرا خرج همینا میکنم کم پیش میاد پس انداز کنم و باهاش طلا بخرم (کلا دوتا سرویس و چندتا انگشتر و گوشواره اول عروسیم خریدم یا کادو گرفتم ده ساله از همونا استفاده میکنم) چون برعکس خیلی از خانوما من از طلا لذت نمیبرم با تفریح و گردش روحیم بهتر میمونه

ماشین آره خونه هم که قضیش طولانیه هم مال ماست هم نه،فعلا رهن کردیم

ایشالا خونه دار هم میشی

من شانسم خیلییییی خانه به دوش بودم. هرجا نشستم یه قضیه ای شد زود پا شدم. با اینکه هربار به صاحبخونه میگیم میخوایم چندسال بمونیم هربار به علتی نمیشه.

آره شده یبار فروختم تابلو خریدم یبار یه ماهی بود کل پولمون رفت به قسط و بدهی ،منم عروسی دعوت شده بود ...

وای اره شهریور عروسی داشتیم انگشتر شکسته داشتم فروختم لباس خریدیم 

چقد طلا فروختم 

اللهـــم العجل ولیک الفرج