2777
2789
عنوان

دوستم رفته با اکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 38 پست
اسی رفیقت از اکست خوشش اومده کرم ریخته پسره هم مشخصه خیلی کرموعه خیلی هول ناراحت نشی ها ولی حس ششم م ...

میدونم همه اینارو

ولی الان اینجوریم که چرا هرکی میاد تو زندگیم باید یه گوهی بزنه بهم و بره

ببخشیدا ولی خب

☀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخورد بهش همچین آدمی باشه نمیدونم دیگه ولی یکم وجدان داشته باشی اینکارو نمیکنی

من از کسای ک حتی فکرشم نمیکردم خوردم چون دقیقا همونا خوب بلدن فیلم بازی کنن و خر کنن ادمارو که توقع نداشته باشن ازین ادم بخورن بهش میگن مار

قبل هرچیزی برای آرامش خودتون درباره رابطتون اینکه طرف از چی خوشش میاد از چی خوشش نمیاد با من چجوری رفتار می‌کنه عیب ها و نقص ها و خوبی هاست پیش هیچ دوستی نگین

بعد اشتباه شما انجام دادین که عکس نشون دادیم و با گوشیه ایشون تماس گرفتین

و وقتی متوجه شدین همچین داستانی هست با ایشون بیرون رفتین و حاضر شدین اون آقا هم بیاد!!! خیلی عادی باید میگفتین من از اینکه جنس مخالف بیاد خوشم نمیاد معذوریت دارم بزار قرارتو برای بعد یا من بهتره برم اگر برات ممکن نیست

جلوی ایشونم لازم نبود ضعف نشون بدی حالا بعدا گریه میکردی

و در آخر این شخص وقتی دونسته باهاشون دوست شده چرا فکر کردید شمارو انتخاب میکنه؟

میدونم همه ایناروولی الان اینجوریم که چرا هرکی میاد تو زندگیم باید یه گوهی بزنه بهم و برهببخشیدا ولی ...

همه همینن میان تر میزنن ب روح و روان آدم و میرن همشون همینن چ رفبق یه فاب چ پارتنر :)

قبل هرچیزی برای آرامش خودتون درباره رابطتون اینکه طرف از چی خوشش میاد از چی خوشش نمیاد با من چجوری ر ...

نه من از خوبی های این پسره نگفتم هیچی نگفتم فقط گفتم اره باهاش بودم کات کردم باهاش ولی خیلی دوستش داشتم

بعد اینکه الان یادم افتاد

با گوشی یکی دیگه از دوستامون زنگ زدیم بهش دادم همین دختره حرف بزنه اونموقع هم رل داشت این پسره 

قطع کرد

عکسیم که بهشون نشون دادم

نیم رخ پسره بود و زیاد معلوم نبود

ولی نمی‌دونم 

پسره رو هم خودمون گفتیم بیاد

☀️
همه همینن میان تر میزنن ب روح و روان آدم و میرن همشون همینن چ رفبق یه فاب چ پارتنر :)

اخه نگاه 

دوستای قدیمیم که یه مشت لاشی دورو 

اکسم که اینجور

بعد یه سال سعی کردم با یه پسره دیگه وارد رابطه شم که اونم هفته پیش بهم خیانت کرد

این دوستمم که اینجور 

وایی ددممم

☀️
نه من از خوبی های این پسره نگفتم هیچی نگفتم فقط گفتم اره باهاش بودم کات کردم باهاش ولی خیلی دوستش دا ...

قسمت اولش کلی بود برای آینده

خب پس ممکنه اتفاقی بوده باشه آشناییت ایشون با اون آقا

و از طرفی خب معلومه آقا روابط پایداری ندارن

اخه نگاه دوستای قدیمیم که یه مشت لاشی دورو اکسم که اینجوربعد یه سال سعی کردم با یه پسره دیگه وارد را ...

اگر همه آدمای که میان سمتت این نوع هستن فک نمیکنی بهتره روی خودت کار کنی ممکنه تو انتخاب های اشتباهی داشته باشی

من تا جایی که یادم میاد رکب نزدم بهشونهرکاری کردم رکب نزدم واقعا

نه جانم منظورم اینه انتخاب دوست و پارتنر بود

شاید شما زیادی صاف و ساده و رو هستی که برای این زمانه مناسب نیست نمیشه تغییر داد و برای همین آسیب میبینیم ترجیحا دوستای با شخصیت نزدیک به خودتون انتخاب کنین

نه جانم منظورم اینه انتخاب دوست و پارتنر بودشاید شما زیادی صاف و ساده و رو هستی که برای این زمانه من ...

دقیقا

خیلی سادم هیچوقتم ادم نمیشم وقتیم که یه رکبی میزنن واسم مهم نیست و بازم همون اخلاقارو دارم 

نمی‌دونم والا

☀️
دقیقاخیلی سادم هیچوقتم ادم نمیشم وقتیم که یه رکبی میزنن واسم مهم نیست و بازم همون اخلاقارو دارم نمی‌ ...

از روی تجربه گفتم

شما مشکلی نداری فقط باید خیلی مراقب خودت باشی

ذات عقرب نیش زدنه شما خودتونو نباید در معرضش قرار بدین