2777
2789
عنوان

قلبم وحشتناک شکست امشب بخاطر قدم لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 42 پست
خیلی حالم بده خیلیاون شبم عکسامونو نشون میدادم به یکی از دوستامون من پایینتر از شوهرم وایساده بودم ن ...

خیلی حساس شدی

مواطب زندگیت باش

حرف مردم چ ارزشی داره ب شوخی بگیر

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خاطر حرف بچه ناراحت شدی؟اونها چیزی تودلشون نیست

نه بخاطر حرف بچه میدونم بچس

تو ذهنم گفتم یعنی انقد مشخصه یا انقد این قضبه ضایع و بده که یه بچه بهش توجه کرده!!!!

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
خیلی حالم بده خیلیاون شبم عکسامونو نشون میدادم به یکی از دوستامون من پایینتر از شوهرم وایساده بودم ن ...

چقد بیشعور بوده با همچین کسایی رابطه نداشته باش

اگه هم میبینی همه بهت میگن پس مشکل خودت بودی که از اول اجازه دادی الانم دیر نشده برخورد کن خیلی جدی

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

عزیزم به خدا قد مهم نیست ببین اگر برعکس شما خیلی کوتاهتر از شوهرت بودی باز شما رو مسخره میکرد ن بعضی ها شعور ندارن اخه هر کسی رو خدا افریده. قد هم چیزی نیست که طرف خودش تو ش مقصر باشه. اگر واقعا ادم خوب و درست هست به هیچ کس محل نه بگو اتفاقا فلان ایده ال من هست و خیلی هم دوستش دارم نظر بقیه نقطه ضعفت و بهمن. به خدا حتی نزدیکان اگر بدونن از چی ناراحتی همون و چماق میکنن چند وقت یکبار اعصابتو خورد میکنن. 

خیلی حساس شدیمواطب زندگیت باشحرف مردم چ ارزشی داره ب شوخی بگیر

خیلی حس بدی بهم دست میده یکی این حرفو میزنه یا یاداوری میکنه تا چند روز حس بد اون حرف باهامه و رو رفتارم تاثیر میذاره 

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
عزیزم به خدا قد مهم نیست ببین اگر برعکس شما خیلی کوتاهتر از شوهرت بودی باز شما رو مسخره میکرد ن بعضی ...

اره میفهمم چی میگید خودمم بارها اینارو با خودم تکرار کردم ولی تا یکی یاداوری میکنه حالم خراب میشه

چقد بیشعور بوده با همچین کسایی رابطه نداشته باشاگه هم میبینی همه بهت میگن پس مشکل خودت بودی که از او ...

نه میدونی مثلا اینطوری نشده که همش بگن ولی هر کی به هر روشی یبار بهم یاداوری کرده و من ناراحت شدم

خیلی حس بدی بهم دست میده یکی این حرفو میزنه یا یاداوری میکنه تا چند روز حس بد اون حرف باهامه و رو رف ...

سعی کن همه رو ب شوخی بگیری و ب شوخی رد کنی

واقعا برا بقیه اونقدرا اهمیت نداره در حد ی شوخیه

ک اونم با گذر زمان و بی محلی شما تموم میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اره صد درصد

این موضوعی ک داری باهاش خودتو اذیت میکنی خیلی بی اهمیته اگه برات قد مهم بود از اول نباید باهاش ازدواج میکردی

مشکلی نداره تو از شوهرت بلند تر باشی میدونم تو جامعه نمای بدی داره ولی مهم تو شوهرتین بنظرم بهش فک نکن

بقیه رو نمیشه کنترل کرد تنها کاری که باید بکنی اول پذیرش این مسئلس و بعد قبول کردن این که این قضیه ذره ای اهمیت نداره دقیقا همون اندازه که انقدری مهم نبوده که خودت تا مدتها اینو نمیدونستی! همه چیز بازی دیدگاه ماست عزیزدلم

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

این موضوعی ک داری باهاش خودتو اذیت میکنی خیلی بی اهمیته اگه برات قد مهم بود از اول نباید باهاش ازدوا ...

ازدواج من با شوهرم کاملا از روی اجبار و‌رفتارهای زورگو و ضد زن بابام بود من از اولشم این موضوع برام خوشایند نبود ولی سعی کردم باهاش کنار بیام و حس خوبی داشتم ولی حرفای مردم روم تاثیر داشت

قدت چنده

۱۷۰