2777
2789
عنوان

قلبم وحشتناک شکست امشب بخاطر قدم لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 42 پست
بقیه رو نمیشه کنترل کرد تنها کاری که باید بکنی اول پذیرش این مسئلس و بعد قبول کردن این که این قضیه ذ ...

مهم بود ولی نه خیلی با حرفای مردم بیشتررررر زوم کردم روش

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 175 چرا ناراحت میشی الکی

حرفای مردم واقعا غرورم رو خورد میکنه

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
حرفای مردم واقعا غرورم رو خورد میکنه

خواهر من و شوهرش اینجورین ولی خواهرم اصلا تنها چیزی ک براش مهم  نیس اینه همیشه کفش پاشنه دار می‌خره میگم نخر  میگه ب من چه مشکل اونه 

من 175 چرا ناراحت میشی الکی

من خب از خودم تعریف نمیکنما ولی خب طبق گفته بقیع من خیلی خوشگل و خوش اندامم به تیپمم خیلی میرسم

بعد شوهرم یه پسر بانمک البته قدش شاید ۲ یا ۳ سانت کوتاه باشه چون تپله کوتاهتر دیده میشه معمولیه!!!

هزار نفرم انقد بیشعورن میان میگن وا تو از شوهرت سرتری چرا باهاش ازدواج کردی البته چندان برام مهم نیس از بیشعوری مردم هنگ میکنم یعنی چی اخه چقد میتونن بیشعور باشن چقدر

اره میفهمم چی میگید خودمم بارها اینارو با خودم تکرار کردم ولی تا یکی یاداوری میکنه حالم خراب میشه

حساسیتت و کم کن اصلا پیش شوهرت کفش پاشنه دار بپوش. قشنگ کنارش راه برو. خیلی هم با افتخار. ببین ادمها زرنگ هستن اون حساسیت شما رو فهمیدن همین شده که اذیت میکنن. هر وقت چیزی گفتن بخند بگو اره انتخابم بوده دوستش دارم. بگو اتفاقا جذب شعورش شدم من مثل بعضی ها ظاهر بین نیستم. بخند بگو اصلا تا حالا این موضوع برام مهم نبوده چقدر بعضی ها بی کار هستن که وقتشون صرف ظاهر بقیه میکنن

خواهر من و شوهرش اینجورین ولی خواهرم اصلا تنها چیزی ک براش مهم نیس اینه همیشه کفش پاشنه دار می‌خره ...

چقدر خوب خوشبحالش تروخدا سعی کن حس بدی بهش ندی نگو نخر نگو ازت کوتاهه نگو بلندی بخدا شایدم نشون نده براش مهم نیس ناراحت میشه روش تاثیر میذاره!

حساسیتت و کم کن اصلا پیش شوهرت کفش پاشنه دار بپوش. قشنگ کنارش راه برو. خیلی هم با افتخار. ببین ادمها ...

چقد خوب نوشتی برام حتما این حرفارو بهشون میگم❤️

نه میدونی مثلا اینطوری نشده که همش بگن ولی هر کی به هر روشی یبار بهم یاداوری کرده و من ناراحت شدم

عزیزم میدونم فقر فرهنگی زیاده و مردم عیب ها رو دوس دارن یادآوری کنن سعی کن برات مهم نباشه به هرحال هرکسی نمیتونه توی همه چیزها بهترین باشه از نظر من مسئله مهمی نیست و از این به بعد اجازه نده کسی آرامشتو به خاطر این مسئله ازت بگیره

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
چقد خوب نوشتی برام حتما این حرفارو بهشون میگم❤️

اره سعی کن با خنده و ارامش بگی. طوری رفتار کن طرف خجالت باشه از کوتو فکریش. به شوهرت افتخار کن اگر خوبه. مردی رو میشناسم قد بلند خوشتیپ ولی خیلی بی شعور و بی محبت نسبت به همسرش. تنها معیار انتخاب خانم هم همین ظاهر اقا بوده. اقاهه اکثر اوقات بداخلاق چون وضع مالی خوبی نداره البته شغلش با کلاس هست و فقط دهن پر کن ولی حقوق پایین. زنش در حسرت توجه این اقا هست به خدا چند بار گفته کاش شوهرش یک ادم بی سواد قد کوتاه بود ولی شعور میداشت. شعور و فهم از همه چی بیشتر تو زندگی به کارت میاد. اونا که خیلی بهت بد میگن از شوهرت شاید میبینن شوهرت دوستت داره حسادت میکنن میخوان زندگیت و خراب کنن. 

چقدر خوب خوشبحالش تروخدا سعی کن حس بدی بهش ندی نگو نخر نگو ازت کوتاهه نگو بلندی بخدا شایدم نشون نده ...

باش ولی خودش چیزی نمیگه عیب نداره تو هم خودتو ناراحت نکن اگه حالت خوبه باهاش دیگ خودتو غمگین نکن برا قد

اخه من هیچ واکنشی نشون ندادم انقد مردم بیشعورن یهویی یچیزی میگن

صددرصد صورتت حالتش عوض میشه ،شاید خودت متوجه نشی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)