2777
2789

خانما من دقیق نمیدونم احتمالا دو یا سه سانت از شوهرم بلندترم البته من خودم اصلا متوجه این قضیه نبودم انقد که مردم بیشعور و نفهم تشریف دارن انقدددددد دوروبری ها و غریبه و اشنا اینو گفتن دیگه اذیت شدم دیگه مدامممم مقایسه میکنم جلو اینه نمیتونم با شوهرم وایسم انقد قلبم از حرفای مردم شکسته راضی بودم یه دست نداشتم شوهرم ازم بلندتر بود منم کلا از رو اجبار با شوهرم ازدواج کردم کسی که عاشقش بودم یه پسر قد بلند و خوشتیپ بود الان انقد بقیه گفتن مدامممم حس بد دارم

بخدا امشب پسرخالم و دختر داییم نقاشی کشیدن مثلا منو شوهرمو بچن دیدم شوهرمو کوتاه کشیدن پسرخالم گف فلانی رو کوتاه کشیدم اخه از تو کوتاهتره یه لحظه قلبم وایساد همه هم خندیدن به حرفش 

انقد سر این موضوع حالم بد میشه از اون بیشتر بیشعوری مردم من شاید خودم مشکلی نداشتم

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرکی هرچی گفت تند برخورد کن دیگه لال میشن

اخه وقتی تا بچه میاد این حرفو بهم میزنه چیکار کنم؟ نمیتونم تو جمع جلو شوهرم وایسم هی بهش میگم تو جلوتر از من برو

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

بچه است دیگه

اونقدری ک رو مخ تو هست تو ذهن بقیه مهم نیست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ب همسرت چه حسی داری؟

دوسش دارم ولی این موضوع واقعااااا داره اذیتم میکنه

چون ری اکشن شما رو میبینن و می‌دونن حساسی عمدی میکنن چون کرم دارن 

اگه بی تفاوت باشی و عوضش لبخند بزنی بگی آره بخاطر همین قدش عاشقشم حس خوبی میگیرم درضمن شعورش از همه بیشتره مثل بعضیا تهی مغز نیست همینه که خاصش میکنه،قول میدم دهنشون رو میبندن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
دوسه سانت چیزی نیست کهمن اختلاف ده سانت هم دیدم باید اجازه ندی کسی مسخره کنه

خیلی حالم بده خیلی

اون شبم عکسامونو نشون میدادم به یکی از دوستامون من پایینتر از شوهرم وایساده بودم نه بخاطر تفاوت قدی چون عکس یهویی بود خندید گف بخاطر قدت پایین وایسادی یه لحظه نفسم بند اومد 

چون ری اکشن شما رو میبینن و می‌دونن حساسی عمدی میکنن چون کرم دارن اگه بی تفاوت باشی و عوضش لبخند بزن ...

اخه من هیچ واکنشی نشون ندادم انقد مردم بیشعورن یهویی یچیزی میگن 

منظورم اینه ک این موضوع روی دوست داشتنت تاثیر گذاشته؟

اره صد درصد