2777
2789
عنوان

دلم میخواد به مامانم زنگ بزنم اما یادم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 41 پست
شوهر

ممنون عزیزم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
ممنون عزیزم

من از تو ممنونم که اینقدر در حق مادرت خوب بودی در حق پدرت خوب بودی و اینقدر مهربونم بودی اما قدرت رو ندونستن 

تو یکی از تاپیکا گفتی دیگه خودمو نمی‌شناسم 

لطفاً تغییر می‌کنی بکن ولی همیشهههه همینقدر مهربون باش 

امیدوارم همیشه موفق باشی و به تک تک آرزوهات برسی 

شبت بخیر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از تو ممنونم که اینقدر در حق مادرت خوب بودی در حق پدرت خوب بودی و اینقدر مهربونم بودی اما قدرت رو ...

جالبه امروز تو دومین نفر اهوازی هستی که باهام مهربون بوده .اهل اهوازی؟

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
من از تو ممنونم که اینقدر در حق مادرت خوب بودی در حق پدرت خوب بودی و اینقدر مهربونم بودی اما قدرت رو ...

امروزماشین شوهرمو تو دیوار زدم چون اون یکماه میخواست بفروشتش اما نشد دیگه نن دست ب کار شدم . ناشینو فروختم به یک دلال اهوازی . این اقا پشت گوشی همش میگفت که من ادویه ابادان شنیدم خوبه باید برام بیاری . منم زیاد ادویه نداشتم ولی گفتم دلش نشکنم شاید واقعا ادم نیازمندیه .... زردچوبه و سویا و کره بادام داشتم براش بسته بندی کردم فذستادم درکمال تعجب دیدم مرد ثروت مندیه .... اخرشم بهم گفت من برنج کارم باید برات برنج بیارم گفتم لازم نیست اما گفت نه من فردا حتما برات میارم کارمم کامل میکنم بااینکه اومدنش لازم نیست .... بازم اخر شب زنگ زد گفت فلانی من فردا برات شیر گاومیش هم میارم اخه ما دامداری هم داریم . باور کن خوشحال نشدم ولی خندم گرفت چون فکر میکردم این اقا نیازمنده ولی اتفاقا خیلیم پولداره اما تبادل انرژی مثبت لذت میبره 

امروزماشین شوهرمو تو دیوار زدم چون اون یکماه میخواست بفروشتش اما نشد دیگه نن دست ب کار شدم . ناشینو ...

ببین برای همین میگم وجود زندگی تو 

تو زندگی خانوادت و شوهرت یعنی برکت

همه ی اینا از برکت وجود تو هستش 

هم تبادل انرژی مثبت هم ذات پاک و درستت 

هم اینکه خدا دوستت داره 

ببین برای همین میگم وجود زندگی تو تو زندگی خانوادت و شوهرت یعنی برکت همه ی اینا از برکت وجود تو هستش ...

ممنون گلم حرفات قشنگ و انرژی بخشن انشاالله توام در غالب خودت همیشه بهترین باشی . یادت نره قبل از همه خودتو دوست داشته باشی تو لایق همه حسهای زیبای دنیایی . شبخیر دخمل 

ممنون گلم حرفات قشنگ و انرژی بخشن انشاالله توام در غالب خودت همیشه بهترین باشی . یادت نره قبل از همه ...

درسته حرفام قشنگن اما وجود تو 

تو این دنیا قشنگتره از خدا می‌خوام دنیا یه جوری بچرخه برات در جهت مثبت و خیر و خوشی 

که تمام آدمایی که الان قدرتو نمیدونن به برکت وجودت پی ببرن و روزا هزار بار این حرفارو بهت یادآوری کنن

قربونت برم مرسی عزیزم همچنین 

شبت بخیر گلی

درسته حرفام قشنگن اما وجود تو تو این دنیا قشنگتره از خدا می‌خوام دنیا یه جوری بچرخه برات در جهت مثبت ...

اونقدر قشنگ مینویسی وسوسه شم بیشتر بشناسمت سنت شغلت چیه ازخودت بگو

اونقدر قشنگ مینویسی وسوسه شم بیشتر بشناسمت سنت شغلت چیه ازخودت بگو

بقولت قشنگ مینویسم چون این حرفارو از زبونم نمیگه از قلبم میاد و به هرکسی نمیگم 

اما تو لایقشی روزی هزار این حرفا برات تکرار بشه 

عزیزم من ۲۳ سالمه 

حسابدار بودم اما الان سرکار نمیرم به دلایلی 

بقولت قشنگ مینویسم چون این حرفارو از زبونم نمیگه از قلبم میاد و به هرکسی نمیگم اما تو لایقشی روزی هز ...

ممنون دوستم . منو یاد خودم انداختی وقتی هم سنت بودم خیلی شیرین سخن بودم اما خیلی از خودم دور شدم خیلی .... حتی الفاظمم تغییر کردن شوهرم مثل مته همیشه رو مخمه ... ولی تو از خودت فاصله نگیر خودتو دوست داشته باش خودت رو با هر ادمی درگیر نکن . دیگه واقعا شبخیر خوشحال شدم گلی .

ممنون دوستم . منو یاد خودم انداختی وقتی هم سنت بودم خیلی شیرین سخن بودم اما خیلی از خودم دور شدم خیل ...

ای جان عزیزم ممنونم

والا تو الآنم شیرین سخنی یه جوری داستانتو نوشتی من ترغیب شدم تا ساعت ۵ صبح داشتم میخوندمش 

خیلی تو این زمینه هم استعداد داری 

حتما عزیزم امیدوارم زمونه هم باهام راه بیاد و اینقدر امتحانمون نکنه 

شبت پر نور گلم