2777
2789
عنوان

دلم میخواد به مامانم زنگ بزنم اما یادم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 41 پست
بچسب به زندگی خودتآدمای بی معرفت عوض نمیشندر حد یه رابطه معمولی داشته باش و توقعت صفر باشه راحت زندگ ...

توقعم صفره حتی وقتی زنگ زدم میدونستم ماشینو نمیده ولی شوهرم تب لرز داشت گفتم امتحان کنم شانسمو...‌ولی اینبارم.....

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
توقعم صفره حتی وقتی زنگ زدم میدونستم ماشینو نمیده ولی شوهرم تب لرز داشت گفتم امتحان کنم شانسمو...‌ول ...

همینن عوض نمیشن...خودت و شوهرت شاد زندگی کنید

مهرطلب نباش

حرفای دکتر هولاکویی رو گوش بده تفکرات عوض میشه راحت تر زندگی میکنی

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم ...شاید واقعا شوهرش نزاشته بهت سر بزنه یا ماشین بده عزیزم

شوهرش منو دوست نداره اما نمیتونه اونقدر روش اثر بزاره . چه مادریه وقتی اومد بالا سرم گفت غصه نخور اخه دکترا گفتن احتمال داره ب ۳۰ سالگی نرسی و بمیری . یا اینکه ماشینش همیشه میده دست خانوادش ولی من شکر خدا وظعم از همه بهتره ولی وای بحال وقتی چیزی بخوام 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
نمیتونم باور کنم مادری نخواد بچه ش رو بیینه...حدس میزنم مادرتون زن مظلوم و تحت سلطه شوهرش باشه . این ...

همه چیز ب نام مامانمه هر وقت بخواد میره دیدن مادرش و میمونه . شاید شوهرش سختگیره اما تسلط تام نداره که حس مادرانشو ۱۵ سال ازش بگیره محاله 

آیه جان من دیشب تمام تاپیکاتو خوندم 

و چون خیلیییییی شخصیت جالبی داشتی گشتم داستانتم پیدا کردم و خوندم 

تو نماد صبر اعتماد بنفس عزت نفس قوی بودن عاقل بودن مهربون و دل پاک بودنی 

اون مشکلاتی که بچگی داشتی کتک هایی که  مادرت میخورد و اعتیاد پدرت همه رو من تجربه کردم و پا به پای داستانت گریه کردم وای که چه شبی بود دیشب 

تازه زندگی من اونجایی که داشتم دیگه رنگ خوشبختی و خانواده رو می‌دیم سخترم شد یه عزیز از دست دادم که عزیزتر از پدر و مادر بود برام 

روزای خیلی سختی رو میگذرونم الآنم دارم با چشم گریون برات می‌نویسم چون من اشکم دم مشکمه و دلم شکسته اگر دوست داشتی برام دعا کن که تو زندگیم رنگ خوشبختیو ببینم هم خودم هم خانواده‌ هر چند  که بعد از اون عزیزمون دیگه زندگی ما زندگی نشد مادر من خیلییی آدم خوبیه خیلییی نه چون مادرمه بگم مثله خودت خوبیه همه رو میخواست  و میخواد همه هم دوستش دارن 

همیشه اما خیلییییی سختی دید 

آیه جان من دیشب تمام تاپیکاتو خوندم و چون خیلیییییی شخصیت جالبی داشتی گشتم داستانتم پیدا کردم و خوند ...

عزیزم انشاالله بهترینها براتون رقم بخوره

مرسی ولی ای کاش یه تاپیک بزاری راجب اعتماد بنفس و عزت نفس و سیاست یکم یادمون بدی

سیاست ندارم اما به شدت مهربونم هم باخودم هم بادیگران . مثلا وقتی پام یا دستم اسیب میدید قربون صدقش میرفتم و دلم براش میسوخت و بهش میگفتم حق تو این رنج نیست ‌ خلاصه مهربون بودن حتی با خودت بهتر میتونه جلوت بندازه 

سیاست ندارم اما به شدت مهربونم هم باخودم هم بادیگران . مثلا وقتی پام یا دستم اسیب میدید قربون صدقش م ...

ببین سیاست نداری درسته ولی بشدت دختر عاقلی هستی 

من نوجوون یا بچه که بودم میگفتن خیلی بیشتر از سنت میفهمی 

چون مادرم بشدت زن ساده ای بود ولی به قوله بقیه من نه

اما تو از من خیلی خیلی عاقلتری 

مخصوصا تصمیماتی که می‌گرفتی و میگیری 

من اصلا اعتماد بنفس ندارم درحالی که هرجا میرم میگن چه خوشگلی یا تعریف میکنن امکان نداره کسی تعریف نکنه بیرون اما اعتماد بنفس ندارم اصلا 

واقعاً به اعتماد بنفست غبطه خوردم در حالی که شما ماشاالله همه چی تمامی خودت ولی من خیلی دوست داشتم یه روزی اعتماد بنفسی مثله تو داشته باشم

ببین سیاست نداری درسته ولی بشدت دختر عاقلی هستی من نوجوون یا بچه که بودم میگفتن خیلی بیشتر از سنت می ...

به لطف شوهر بی ذوقم هیچ اعتماد ب نفسی نمونده اما بازم خودم رو دوست دارم پس خودتو دوست داشته باش خیلی تاثیر داره 

ببین سیاست نداری درسته ولی بشدت دختر عاقلی هستی من نوجوون یا بچه که بودم میگفتن خیلی بیشتر از سنت می ...

و همش با خودم میگم درسته من خیلیییی سختی کشیدم 

اما چقد بنده ی ناشکری هستم 

نمی‌دونم تو ناشکری کردی یا نه 

اما ناشکری تو داستانت ندیدم 

به لطف شوهر بی ذوقم هیچ اعتماد ب نفسی نمونده اما بازم خودم رو دوست دارم پس خودتو دوست داشته باش خیلی ...

شوهرت کیه 

شوهرت بدون هیچه تو نباشی واقعا شوهرت هیچه ناراحت نشو می‌دونم خیلی دوستش داری 

ولی تو واقعاً قدرتمندی نمی‌دونم چطوری بگم 

با وجود محدودیتا اما یه زن کاملی خیلی کامل ای کاش کتابت رو بنویسن

شوهرت کیه شوهرت بدون هیچه تو نباشی واقعا شوهرت هیچه ناراحت نشو می‌دونم خیلی دوستش داری ولی تو واقعاً ...

خخخ از کجا اینقدر منو میشناسی شوهرمم تا حالا تخریب نکردم داستان چیه 

خخخ از کجا اینقدر منو میشناسی شوهرمم تا حالا تخریب نکردم داستان چیه

داستانتو کامل خوندم تاپیکاتو کامل خوندم 

شوهرت هرچی که تو زندگی داره از لطف وجود تو 

از نظر مالی نمیگما وجود همچین آدمی تو زندگی شوهرت یعنی نعمت 

یه جا گفتی که یه سری اخلاقیات خوب داره یه سری اخلاقیات بد من کاری به اینا ندارم ولی اون شهر باید دور تورو طلا بگیره