2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چی بنویسم که همه‌ی خانمها بیاید و عبرت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6341 بازدید | 171 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا مرده رو ببینی اصلاااا حس نمیکنی همچین آدمیه حتی دوستم گفت همه دوستام که اینجا هستند دور شوهرمو ...

همون پر رو شده مرده

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
حقیقتا دلم خیلی سوخت انشالله شما غرق خوشبختی شین که مادرتون با دیدن شما به آرامش برسن

ممنونم عزیزم قصدم این بود تا دوستان عبرت بگیرند و صد خودشون نزارن برای هیچ کس چون من از نزدیک شاهد از خود گذشتگی های مادرم برای خانوادش که من و پدرم بودیم بودم ولی جور دیگه دستمزدشو دادن ....

حسبی الله
عزیزم من بااینکه سرکار میرم و درامدم رو کلا میارم تو زندگیم ولی شوهرم بدش میاد چیزی به نامم بزنه. اص ...

با بخشی از پول خودت طلای کارکرده بگیر ولزومیم نداره به شوهرت یا کسی بگی

برای پشتوانه ات داشته باشی خوبه

دل به پای بادبادک های کم طاقت مبند زندگی را هر چه آسانتر بگیری بهتر است
طلای چطوری میخری؟؟ همسرمن میگه بامیگ طلا ضرره ربع سکه خوبه

سکه اگه برای خودت باشه خوبه نه که باز شوهرت بخواد چیزی بخره بگیره ازت 

من باشم با این سابقه شوهرم طلای بدون اجرت میخرم و میندازم که فکر فروش نکنه

کاش دوباره برگرده ب شوهرش. ک اون زنیکه حالش جا بیاد.عزیزم این دوس صمیمی ک باعث جداییشون شده هم خارجه ...

شوهرش اینجور که مشخصه اصلااا دیگه نمیخواد برگرده 

بله دیگه اون افعی هم اونجاست و خیلیم نزدیک بهشون 

آدمی که هر روز میبیننش 

فکر کن متاهل هم بوده و بچه داره

ممنونم عزیزم قصدم این بود تا دوستان عبرت بگیرند و صد خودشون نزارن برای هیچ کس چون من از نزدیک شاهد ا ...

مادر منم خیلی سختی کشید پدرم دائم ماموریت بود بار زندگی رو دوش مادر با حقوق کم پس انداز کرد خونه خرید الان وضع زندگیشون خداروشکر عالیه ولی مادر سلامتیشو گذاشت برای این زندگی ۵۰ سالشه ولی کلی مشکل جسمی داره باز میگم خداروشکر بابام دوسش داره وگرنه چی میشد

دقیقا کار درستی می‌کنی

از بقیه عبرت بگیریم قبل اینکه خودمون برای بقیه عبرت بشیم 

حالا این دوستت هرچقدر هم حسرت بخوره و آه و ناله کنه چه فایده ای داره 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا همه را خوشبخت کن ،،، برای حاجت رواییم صلوات میفرستی ؟ ممنونم  💙💙💙
مادر منم خیلی سختی کشید پدرم دائم ماموریت بود بار زندگی رو دوش مادر با حقوق کم پس انداز کرد خونه خری ...

پایدار و مانا باشن در کنار هم خوش حال شدم براشون ...حق مادرتون این زندگی آروم و مردیه که دوسش داره🌺

حسبی الله
پایدار و مانا باشن در کنار هم خوش حال شدم براشون ...حق مادرتون این زندگی آروم و مردیه که دوسش داره🌺

ممنون عزیزم از لطفت😘

از بقیه عبرت بگیریم قبل اینکه خودمون برای بقیه عبرت بشیم حالا این دوستت هرچقدر هم حسرت بخوره و آه و ...

اره واقعا 

طفلی حتی بهم گفت هیچ زنی رو نذار زیاد نزدیکتون باشه چون من همیشه فکر میکردم خانم متاهل حداقل کاری به زندگی آدم نداره ولی دیدی چی شد زندگیم 

حتی خودمم الان جدا شدم و شامل میشم ولی نذار نزدیک باشه به همسرت 

شوهرش اینجور که مشخصه اصلااا دیگه نمیخواد برگرده بله دیگه اون افعی هم اونجاست و خیلیم نزدیک بهشون آد ...

آخی خونواده ها میدونن جدا شدن؟؟ کاش بخاطر بچه جدا نمیشدن. شاید اگ مهاجرت نمیکردن زندگیشون اینطوری نمیشد.

چرا بعضی از آدما اینقد بد ذات هستن ک از خراب کردن زندگی بقبه لذت میبرن