2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگه بیا دوتایی ببینیم 🤐

من دیگه حرفی ندارمم..من خیلی پاستوریزه نیستم ولی این چیزا توقعتون رو از رابطه بالا میبره دیگه رابطه عادی ارضا کننده نیست براتون و تهش بد میشه ....

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

سخت ارضا میشن چون ذهنشون ب اون سبک عادت کرده مقایسه های زیادی صورت میگیره حتی اگر کلامی بگن اینجور ن ...

چرا اگ ی مدت رابطع نداشته باشیم خود.. میکنه

ببخشید نه بعد از ۲ ۳ دقیقه ارضامیشه😑🤐

سخت ارضا میشن چون ذهنشون ب اون سبک عادت کرده مقایسه های زیادی صورت میگیره حتی اگر کلامی بگن اینجور ن ...

حتی اگه خود ارضایی هم نکنه حس بدی به ادم دست مییده با اونا تحریک بشه و بعد بیاد پیش زنش

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

من دیگه حرفی ندارمم..من خیلی پاستوریزه نیستم ولی این چیزا توقعتون رو از رابطه بالا میبره دیگه رابطه ...

من نمیبینم واقعن ولی اون کلن میبینه میگه یادبگیرم😑

عزیزم اینکه ی سریا حساس نیستن چیز خوبی نیستااا

واقعا مشکلی ندارین ک بدن عریان کلی زن دیگه رو تازه توی اون حالت ببینه😐 تازه زن هایی ک هزارتا عمل و جراحی داشتن و اصلا بدن معمولی ی خامم اون شکلی نیست 

کمترین آسیبش اینه ک بعدا تر ها ممکنه با ی ایراد کوچیک مثلا ی  لکه روی بدنت اذیت بشه..

تازه دیدنش باعث میشه طرف بهش معتاد بشه و و هعی تنوع بخواد و این باعث میشه ک دیگه شما براش کافی نباشی.. و اون اعتیاد هم خیلی ب مغز آسیب میزنه میتونی توی خیلی از مقاله های علمی انگلیسی اصلا اینا رو بخونی.. توی کل دنیا آدمهای درست از کسانی ک این فیلم هارو میبینن خوششون نمیاد هیچ ربطی ب کشور خودمون و چمیدونم دین و اینا هم نداره

عزیزم اینکه ی سریا حساس نیستن چیز خوبی نیستاااواقعا مشکلی ندارین ک بدن عریان کلی زن دیگه رو تازه توی ...

خب عزیزم کسی که از نوجوانی عادت کرده خانمش چجوری عادتش ترک بده؟؟؟؟ 

بله همه خانما حساسیت دارن و حق دارن اما راه حلش چیه؟؟

عزیزم اینکه ی سریا حساس نیستن چیز خوبی نیستاااواقعا مشکلی ندارین ک بدن عریان کلی زن دیگه رو تازه توی ...

چیکارش کنم چندبار گفتم و اونم اینطور گفته ببخشید. میخام یاد بگیرم 😐