2777
2789

من زمان عروسیمون پدرشوهرم اینا جوری رفتار کردن نشد بریم طبقه بالا اونا اول عروسی رفتیم یه محله خوب شهرمون یه آپارتمان ۷۰ متری بعد اونجا یه خونه بزرگ ۱۴۰متری تو بالا شهر شهرمون ینی بهترین منطقه اش اجاره کردیم و الان کدورت ها از بین رفته و پدر مادر همسرم از رفتارشون پشیمون شدن و کلی جبران کردن 

مادر پدرهمسرم اصرار کردن چرا اجاره بدین بیاین بالا و فلان من میدونم به لطف خدا مشکلی بینمون پیش نمیاد 

چون همه آگاه شدیم که کی میونه مارو بهم میزد منو همسرم تصمیم گرفتیم بیایم طبقه بالا خونه اونا چون هم اجاره رو هم رهن رو پس انداز میکنیم و اینجا هم منطقه درجه یک شهر نیس ولی جزو بهترین جاهای شهره وخونه اینجام ۱۱۰ یا ۱۲۰ ماره

امامن دلم برای خونه الانمون خیلی تنگ میشه 

هم خیلی بزرگه هم شیکه هم دلبازه با صاحب خونه فوق العاده‌ای اونجا که ما میشستیم  دوسه برابر ما اجاره میدادن اون محل و....و....و....هم بهترین منطقه شهره

اما خب برا ما نبود و مستاجر بودیم به هر حال 

دلم گرفته از اينکه از اینجا میخوایم بریم اما با رضایت خودمون بوده

دلم برا صابخونه وهمسایه های بافرهنگ و خونه قشنگم تنگ میشه آرزو می‌کنم یه روز تو اون محله خونه بخرم خدایا ممنونم با پولی که نمیشد حتی یه جا معمولی و کوچیک تو محله متوسط اجاره کرد رو برامون کاری کردی بهترین جای شهر باندهای خوبی چن سال بشینیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای اولش طبیعیه ولی یکم که بگیره با پول رهن و اجاره ات بتونی کار خوبی کنی حسابی به دلت می‌چسبه. ال ...

نه خدارو شکر لمشون دستمه و کاملا از تول حدو حدود مشخص میکنم و شکر خدا همسرم به حرف منه و از طرفیم بفکر بچه آوردنم میگم پس انداز کنم...ولی عجیب وابسته اونجا شدم یجور دلم گرفته برای محله و آدمای خوبش

نه خدارو شکر لمشون دستمه و کاملا از تول حدو حدود مشخص میکنم و شکر خدا همسرم به حرف منه و از طرفیم بف ...

طبیعیه.  بالاخره اونجا خاطرات خوب داشتی خونتو دوست داشتی . ان شاالله همونجا بهترین خونه رو بخری . 

طبیعیه. بالاخره اونجا خاطرات خوب داشتی خونتو دوست داشتی . ان شاالله همونجا بهترین خونه رو بخری .

مممنونم بابت مهربونیت برات آرزو می‌کنم همیشه خواسته های دلت با خواسته خدا برتی زندگیت هم سو باشه و همیشه خوشبخت باشی گلم