2777
2789
عنوان

شیش ماهه عروسی کردم میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 74 پست

جدا شو ادم معتاد خصوصا شیشه ای خطرناکه

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان اشاره به مهریه یعنی میخوای بگیری؟

چرا نگیره؟

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

کارداره، چطورآشناشدید، چراوقتی معتاد هستن، زن میگیرن، دخترمردم بدبخت کنن

از این میسوزم روز اول بهش گفتم من خط قرمزم اعتیاده .چون پدر خودم اعتیاد داشته و چ زجرایی ک نکشیدیم .. گفتن من تحمل سیگارم ندارم .. زیبا نیس؟

هیشکی نمیتونه شیشه رو فقط دوسه بار در ماه بزنه مطمئن باش اون همیشه میکشه فقط خودتو خلاص کن تا بچه ند ...

بخدا در ماه ۲ و ۳ بار بیشتر نیس ..‌ ولی همینم منو نابود میکنه نمیتونم تحمل کنم

بخدا در ماه ۲ و ۳ بار بیشتر نیس ..‌ ولی همینم منو نابود میکنه نمیتونم تحمل کنم

خطرناکه اینجور آدم توهم میزنه 

تازه راضی به ترکش هم نمیشن 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

چرا نگیره؟

مهریه معمولا برای عمریه که صرف شده توی رابطه {ازدواج) 

6 ماه فکر نکنم جزوش حساب شه، مخصوصا از دید مرد بخوای ببینی که سر 6 ماه چند سال عقب بیوفته 

البته اشتباه نشه اصلا صد موافق مهریه م

https://daigo.ir/secret/4475326302
از کجا معمطنی شیشه هست شاید ی چی دیگس

اولا اعتراف نمیکرد  با اینکه علائمشو داشت ... ی بار ک مطمئن بودم زده  انداختمش تو ازمایشگاه گفتم باید ازمایش بدی ک‌ امفتامین مثبت در اومد 

مهریه معمولا برای عمریه که صرف شده توی رابطه {ازدواج) 6 ماه فکر نکنم جزوش حساب شه، مخصوصا از دید مرد ...

نه عزیزم احساسات جسم(بخاطر اون همه حرص و قشار روانی) دید جامعه موقعیت و صد تا چیز دیگه این خانوم هیچوقت به شکلی که قبل ازدواج با اون اقا بوده برنمیگرده و مهریه هم کم ارزش ترین چیزیه که اون اقا میتونه به این خانوم بده بابت اسیب هایی که زده از اونجایی که معتاد بوده و پنهان کرده

نه . خودم میفهمم . هر دو هفته ۱ بار .. ک تو این دو هفته ۱۰ روزشو مسته

چون با مصرف کننده زندگی وردم میپرسم.مصرف شیشه حتما مصرف مورفین هم بهش اضافه میشه.اگه تمایل به ترک نداره جونت بردار و فرار کن‌.مشاور این حرفو تو عقدم بهم زده بود من ناراحت شد بعد ده سلل فهنیدم درست میگفت سالم شدتشون خیلی دشواره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
مهریه معمولا برای عمریه که صرف شده توی رابطه {ازدواج) 6 ماه فکر نکنم جزوش حساب شه، مخصوصا از دید مرد ...

اخه ی مهر طلاق میخوره تو پیشونیم سر عیاشی این مرد زورم میگیره .. با روح روانم بازی کرده . ابروم تو خونواده رفت ک به ۶ ماه نکشیده طلاق ‌. بدتر از همه موقع هایی ک تا سر حد مرگ باهاش بحث میکرددم بهم میگف پول دارم میکنم ! تاوانشو میدم !!!!