2777
2789
عنوان

شیش ماهه عروسی کردم میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 74 پست
به نظرم نداره چون آدم معتاد خودش باید بخواد من تجربه دارم عمرتو هدر نده

بنظرم آدم معتاد باز ی روزی برمیگرده من خیلیا رو دیدم ترک کردن بعد از بیست سال دوباره کشیدن اینا دیگه لذت مواد رو دیدن واقعا اراده فولادین میخواد

اسی فقط اگه میتونی با آدم معتاد زندگی کنی بمون آخه شیشه شوخی بردار نیست هنوز اولاشه بعد ی مدت چهرش شکسته میشه ،پرخاشگر میشه ،توهمی میشه و...

با بال کوتاه. پی پرواز بلند! :)

راجب ترک شیشه  خیلی  چیزیی نمیدونم  ولی  ممکنه  بعد مصرفش  توهم  بزنه  بهت آسیب  بزنه  به خانوادش  خانوادت  بگو . شیشه چیزیی نیست  ک  با دوس داشتن و عشق  چشم پوشی  کرد  . حواست  باشه  بچه دار  نشی ک طلاقو سخت تر میکنه .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شیشه ؟؟ظاهرش خراب نشده ؟ یا خدااا چطوری قبلا متوجه نشدی چرا باورم نمیشه

قبلا انقد چاق بود ک حتی رفت اسلیو کرد ک وزنش بیاد پایین .. شیشه اخرین چیزی بود ک ب ذهنم میومد مصرف کنه

انقد سریع میفهمم ک زده راه دروغ گفتن تداره . از صدمتری میفهمم چیزی زده

چی بگم والا من از کسایی که می‌کشن شنیدم که خیلی اعتیاد داره و روز به روز زمان و مدت کشیدن بیشتر میشه مثلاً بعد چند سال دیگه سیرمونی ندارن ۲۴ساعته فقط میکشن

با بال کوتاه. پی پرواز بلند! :)

نمی‌دونم مرض دارن آخه این کارا چیه میکنن 

شیشه میکشی چرا میری زن میگیری دختر مردمم بدبخت میکنی

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35