2777
2789
عنوان

شیش ماهه عروسی کردم میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 74 پست
از این میسوزم روز اول بهش گفتم من خط قرمزم اعتیاده .چون پدر خودم اعتیاد داشته و چ زجرایی ک نکشیدیم . ...

حالا هم دیرنیست، نگذاربچه دیکه مثل خودت ، توهمچین شرایطی بزرگ بشه 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه ی مهر طلاق میخوره تو پیشونیم سر عیاشی این مرد زورم میگیره .. با روح روانم بازی کرده . ابروم تو خ ...

این حرفها وافکار بریز دور

خانواده ات هم اصلا راضی به تحمل همچین شرتیطی ،برای شمانیستن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
حالا هم دیرنیست، نگذاربچه دیکه مثل خودت ، توهمچین شرایطی بزرگ بشه

واقعا بخاطر همین  میخوام جدا شم .. خودم پدرم اعتیاد داشت تو جامعه اعتماد ب نفس نداشتم هیجوقت . انگار همه میدونستن بابای من معتاده . گه تو این زندگی

این با مشروب میزنش نمیدونم چطور سنکوب نمیکنه !

مشورب با مورفین خطرناکه.خانوادت حامی هستن؟اصلا ازشون پنهان نکن به هبچ وجه.شیشه شاید همیشه توهم نداشته باشه اما حتما دچار توهم میشه.من یه ثانیه در اتاق دیر بسته بودم با چاقو منو زده بود.نمیخوام بترسونمت ولی اول به خودت فکر کن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اخه ی مهر طلاق میخوره تو پیشونیم سر عیاشی این مرد زورم میگیره .. با روح روانم بازی کرده . ابروم تو خ ...

تورو خدا این فکرو نکنیا.بعدها میفهنی بهترین تصمیمو گرفتی‌شهامت داشته باش کاری که درسته انجام بده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نه عزیزم احساسات جسم(بخاطر اون همه حرص و قشار روانی) دید جامعه موقعیت و صد تا چیز دیگه این خانوم هیچ ...

درسته خوابم میاد اونا رو درنظر نگرفتم وگرنه کاملا درسته

https://daigo.ir/secret/4475326302
مشورب با مورفین خطرناکه.خانوادت حامی هستن؟اصلا ازشون پنهان نکن به هبچ وجه.شیشه شاید همیشه توهم نداشت ...

خونوادم پشتمن ولی خب پول نداریم ... اره میدونم اینارو همه . اینم توهم میزنع یهو گوشیمو زیر رو میکرد حتی تا تو سفرهای اسنچمم چک میکرد

ی شبایی بود ک رو شیشه تا خود صبح با من ور میرفت یعنی درد میکشیدم دگ از دستش گریه میکردم .. خدا لعنت ...

شرمنده اگه ناراحت شدی از حرفم منظوری نداشتم، فقط یکم خوابم میاد کامل بهش فکر نکردم وگرنه حق داری 

https://daigo.ir/secret/4475326302
شرمنده اگه ناراحت شدی از حرفم منظوری نداشتم، فقط یکم خوابم میاد کامل بهش فکر نکردم وگرنه حق داری

نه قربونت ناراحت نشدم بخدا دارم درد دل میکنم این حرفارو بری ب کی بزنی اخه ... هیشکی

بخدا در ماه ۲ و ۳ بار بیشتر نیس ..‌ ولی همینم منو نابود میکنه نمیتونم تحمل کنم

هرچی زندگیتو نابود نکن دختر فردا بخواد بچه بیاد تو این وضعیت اگه خانواده ات پشتته طلاق بگیر

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤