2777
2789
عنوان

امتحان ICDL

94 بازدید | 13 پست

سلام

شب همگی بخیر

دوستان کسی می دونه برای امتحان کتبی و عملی چند تا سوال میاد؟ و اینکه برای امتحان کتبی همون ۱۵۰۰ تا سوال کافیه یا اینکه باید جزوه هم خوند؟ اگر جزوه لازم داره ممنون میشم برام بفرستید. 

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
۴۰ تا سوال بود فقطهیچی نخونده بودمولی ارزش نداره بری ۱۵۰۰ تا نمونه سوال بخونی😂😂😂

آخه می خوام همون بار اول قبول بشم

شما قبول شدین؟ 

همین تست ها کافیه؟ 

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هنوز از من جوابش نیومده

مرسی که نظر دادی و تو‌ تاپیکم شرکت کردی

من همون بار اول با نمره ۸۷/۵ قبول شدمهمون ۱۵۰۰ سوالو خوندم و کلا ۴۰ تا سوال بود

چه سالی؟ 

جدی؟ چقدررر خوووب

پس منم همینو می خونم

وااای مرسی😂🌹

عزیزم امتحان عملیش در چه سطحه؟ سخته؟

امتحان عملیش خیلی خوب بود و اسون کار خاصی نباید انجام میدادی فقط در حدی بتونی تو ورد و اکسل داده وارد کنی و اینا

ولی ویندوز خوب کار کن مخصوصا پنجره ی کنترل پنل چون من فقط ی سوال از اونجا گیر کردم بقیه برنامه ها خوب بود