2777
2789
به کجا باید مراجعه میکردی ببخش من خیلی میپرسم خدا به سر شاهده دارم سکته میکنم آخه هر خطی با کد ملی ش ...

دقیق یادم نمیاد نمی‌دونم دادگستری بود دادگاه بود چی بود ولی یه مکانی بود که به این چیزا رسیدگی میشه

اشکال ندارع بیخیال شو آروم باش هیچی نمیشه بعدا درست میشه

بابا اگه سیم کارت به نام خودم بود والله اگه ناراحت میشدم به اسم شوهرمه حساب اونم مسدود کردن هی گیر د ...

یعنی می‌ره داخل دیوار شوهرت؟؟

خب با یه خط دیگه ای دیوار براش نصب کن

بگو همینجوری الکی گزارشم زدن مسدود شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیق یادم نمیاد نمی‌دونم دادگستری بود دادگاه بود چی بود ولی یه مکانی بود که به این چیزا رسیدگی میشها ...

تو دیگه با خط دیگه وارد شدی با اون خطتت دیگه وارد نشوی پیگیری دیگه ای نکردن زنگی چیزی ... ؟

من بدبخت از بی پولی تبلیغش کردم چهار تا خدا نشناس زدن بدبختم کردن

یعنی می‌ره داخل دیوار شوهرت؟؟خب با یه خط دیگه ای دیوار براش نصب کنبگو همینجوری الکی گزارشم زدن مسدود ...

اره کارش کلا با دیواره شانس من سیم کارت اونم چون به نام خودشه مسدود شده 😭😭😭

من که گناهی نکرده بودم باید اونایی که فحش دادن مسدود میشدن

تو دیگه با خط دیگه وارد شدی با اون خطتت دیگه وارد نشوی پیگیری دیگه ای نکردن زنگی چیزی ... ؟من بدبخت ...

آره دیگه با یه خط دیگه وارد شدم

نه پیگیری نکردن هیچی هم نشد

بابا چرا انقدر میترسی مگه قتلی چیزی کردی

خب کلاهبرداری هم نکردی که کسی بره ازت شکایت کنه که دردسر بشه واست

فوقش گزارش زدن حسابت مسدود شده

دیگه هم هیچی نمیشه

آره دیگه با یه خط دیگه وارد شدمنه پیگیری نکردن هیچی هم نشدبابا چرا انقدر میترسی مگه قتلی چیزی کردیخب ...

اره فقط گزارشم زدن که کلاهبرداری من بدبخت 

من اگه از این غلطا بلد بودم که گیر ۲۵ هزار تومن ای برنامه نبودم