2777
2789
عنوان

خانمایی که زیاد جاس وسایل خونه رو عوض میکنید بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 22 پست
جای وسایل عوض کنی

اره چراکه نه عوض میکنم 

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره حتما بیشتر از سالی یکبار ، خونه باید تنوع داشته باشه سالی دو سه بار تمیز کلی بشه گاهی وسیله‌ها ن ...

خودت ب تنهایی یا همسرتم کمک میکنه؟. من همسرم بدش میاد. و میگ کی مثل من باید همش وسیله جاب جا کنه

خودت ب تنهایی یا همسرتم کمک میکنه؟. من همسرم بدش میاد. و میگ کی مثل من باید همش وسیله جاب جا کنه

شوهرم دوتا شغل داره خیلی وقت نداره خسته میشه ولی وسایل سنگینو می‌گذارم با پسرم جابجا کنن چون کار خانوم نیست واقعا 

برای تمیزکاری هم میگه یکی بیار برات تمیز کنه ولی متأسفانه من باید حتما خودم انجام بدم 

درکل خیلی از تمیزکاری خوشش نمیاد بیشتر دوست داره آشپزی کنم و چای تازه دم درست کنم و استراحتشو با کارای جابجایی بهم نزنم ! 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

یکمم شاید حق دارن خسته میشن ولی خب خونه زندگی هم تنوع می‌خواد 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .