بعد چندماه اومد.خیلی آروم و رسمی ولی گرمیم.یه گل طبیعی قشنگ هم کادو آورده بود.رفتنی یهو دم در گفت آرزو من بابت رفتارای مامان ناراحتم و ازت عذر میخوام شاید اون ندونه اما من میدونم تو با بقیه زن برادرا فرق داری...هضمش برام سخت بود.هنگ کردم.اولین بار بود یه همچین چیزی میشنیدم.من با جاریا رابطه خوبی دارم .اما خواهرشوهرمو یه جور دیگه دوست دارم و حالتمون رسمی هست.این حرفش باعث شد بفهمم علاقه من بهش یک طرفه نیست.بعدم یهویب گونمو بوسید و رفت و من همونطور خشکم زده بود.خواستم بگم همه خواهرشوهر و عروسا بد نیستن.
منم تمام قد پشت زن داداشم هستم همیشه هم مامانم زور بگه بهش دعواش میکنم
منم... حرفی باشه طرف زنداداشمو میگیرم.. تا بابا و مامانم سرد بشن... بابا و مامانم میدونن ک ادم فتنه ای نیستم... بهم اعتماد دارن... و اینجوری میتونم جلوی تنش رو بگیرم خداروشکر
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره