2777
2789
عنوان

دارم روانی میشم چرا داغ دیدن اینقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 47 پست

عزیزم از ته دلم آرزو میکنم خدا صبر زیادی بهت بده.جوری که تموم زندگیت غرق در آرامش بشه.متاسفانه گاهی روند زندگی دگرگون میشه....روحشون شاد و آرامش ابدی نصیبشون بشه

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
برام مهم نیست بخصوص که اگه میدونستم اینقدر سطع شعورت پایینه دوما یکلام پرسیدم نسببتتون چی بوده بهم ح ...

یه چیز بگم؟من هیچوقت کسیو نفرین نکردم و نمیکنم اما چون امشب حالم داغونه و تو اینجوری حرف میزنی امیدوارم خدا جوابتو بده لطفا برو برو برو 

@niniyar_5    

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیا به اون دنیا فکر کنیممیدونستی گریه کردن ما براشون خوب نیستبراشون فاتحه بخونقران بخونحدبث کسا خیلی ...

خوب سخته اونا جاشون خوبه ولی ما که موندیم داریم تو جهنم زندگی میکنیم بخدا امشب اینقدر حالم بده کل بدنم سرد شده دلم میخواد هوا روشن بشه برم پیشش

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
یه چیز بگم؟من هیچوقت کسیو نفرین نکردم و نمیکنم اما چون امشب حالم داغونه و تو اینجوری حرف میزنی امیدو ...

ول کن نیستی نه؟ واقعا برات متاسفام یه اذمایی لیاقت هم دردی هم ندارن قرار نیست عقدتو سر من خالی کنی میتونستی با احترام جواب بدی منم هی هیچی نمیگم خودت ول کن نیستی 

نفرین ناحق به خودت بر میگرده خانوم جهان اینقدرا ک. فک. میکنی بی حساب کتاب نیست

نیاز به معذرت خواهی نیست خواهرم بنظرم دنیا ی معذرت خواهی بتو بدهکاره

بااین حرفت کلی گریه کردم داره بارون می‌باره کاش همین الان میشد برم سرخاکش 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دقیقا ما گناه داریم اونا میرن جای بهتر این منم که دارم می‌سوزم وگرنه به قول خودش تو خواب بهم گفت این ...

مام جوون ازدست دادیم میفهمم ....بالاخره نبایدد اینقد ضعف نشون بدی هیچکس بعدا بخاطر نابودشدنت ازت تشکر نمیکنه  ذر حال حاضر زندگیتو جم کن  به این موارد فکر نکن  سعی کن احساساتتومدیریت کنی و تحملتو ببری بالا  زندگی هزارتا بالا پایین داره میخام  رک بهت بگم  اگه دراینده  اتفاق ازاین  بدتر برات بیفته چی؟؟؟ بااین همه ضعف از هم میپاشی که 

بخودت بیا عزیزم  عذاداریم قواعدخودشو داره...دومین عزیزی که ازدسمون رفت جوون بود سرطان تهاجمی خون  بیست روزه گرفتش ازمون سرپاشدیم....زندگی همینه

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

عزیزم از ته دلم آرزو میکنم خدا صبر زیادی بهت بده.جوری که تموم زندگیت غرق در آرامش بشه.متاسفانه گاهی ...

هیجوقت تو عمرمم فکرنمیکردم اینجوری بشه.زندگیم زیر و رو شد لباسای محضر کت شلوارش قرآن وای چقدر وسیله بود همشون بدون استفاده و آرزو به دل هردوتامون موند دلم برای صداش تنگ شده اصلا باورم نمیشه این آدم یه روز زنده بود

بااین حرفت کلی گریه کردم داره بارون می‌باره کاش همین الان میشد برم سرخاکش 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آروم باش عزیزم انقد خودتو عذاب نده 

اگه شرایطشو داری برو خیلی آرومت میکنه 

ول کن نیستی نه؟ واقعا برات متاسفام یه اذمایی لیاقت هم دردی هم ندارن قرار نیست عقدتو سر من خالی کنی م ...

وای چرا نمیری؟تاپیک خودمه تو هی میای و بخاطر تو گریه‌ام بدتر شده حالا جوابتو میگیری 

کسیو نفرین نکردم ولی یه روز میفهمی چون اولا یه جور میگه حمله کردم انگار به فحشت کشیدم درحالی که حرف خاصی نزدم دوما تاپیک زدم و گفتم حالم خوب نیست, یه شب که حالت بد بود دلت شکسته بود کسی نبود به دادت برسه یاد من میوفتی

@niniyar_5   ایشون هی برمیگرده تو تاپیکم هرچی میگم برو

ول کن نیستی نه؟ واقعا برات متاسفام یه اذمایی لیاقت هم دردی هم ندارن قرار نیست عقدتو سر من خالی کنی م ...

شما کوتاه بیا دیگه اینکه از عزادار میخواید خاطراتشو بازگو کنه واقعا درک نمیکنم خاطره شیرینی نبوده ک بخواد تعریف کنه اینکه چی بوده و چطوری بوده به ما ربطی نداره نمک نپاش رو زخمش 

مام جوون ازدست دادیم میفهمم ....بالاخره نبایدد اینقد ضعف نشون بدی هیچکس بعدا بخاطر نابودشدنت ازت تشک ...

آره میدونم همه میگن خدا قهرش میاد ولی نمیشه چیکار کنم بخدا دست خودم نیست ۱ سال جز افسردگی غصه و گریه نتونستم بکنم چون فکرمیکنم هر اتفاقیم بیوفته من دیگه اون آدم پارسال که هنوز داغ ندیده بود نیستم اصلا تا قبل این اتفاق اینقدر خوشگل بودم این مسخره ترین چیزی که عوض شده حالا زندگیم روحیم همه چیز

آروم باش عزیزم انقد خودتو عذاب نده اگه شرایطشو داری برو خیلی آرومت میکنه

هرروز یا یه روز درمیون میرم داداشم دعوام می‌کنه ولی باز میرم

وای چرا نمیری؟تاپیک خودمه تو هی میای و بخاطر تو گریه‌ام بدتر شده حالا جوابتو میگیری کسیو نفرین نکردم ...

خب شما ریپلای نزن تو مه ایمقدر ادعات میشه منو بستی به ریپلای و نفرین و توهین بعدم میگی من کی کردم 

بکش بیرون باباااا من هی هیچی نمیگم چت کردی رو من

@niniyar_5    

@niniyar_2    

نی نی یار این کاربر ول کن من نیست همینجوری منو ریپلای میکنه حوصلشو ندارم هرچیم میگم ریپلای نکن نمیفهمه

بیا به تگ. کردن باشه من بهنر از تو بلدم تگ کنم خانوم به ظاهر عزا دار😏

وای چرا نمیری؟تاپیک خودمه تو هی میای و بخاطر تو گریه‌ام بدتر شده حالا جوابتو میگیری کسیو نفرین نکردم ...

برو بابا خدا شفات بده همین خرفات بر میگرده به خودت 

ریپلاز هم نکننننن دیگه هی دارم. ملاحظه میکنما

شما کوتاه بیا دیگه اینکه از عزادار میخواید خاطراتشو بازگو کنه واقعا درک نمیکنم خاطره شیرینی نبوده ک ...

دقیقا دارم میگم حالم بده من وقتی تاپیک میزنم موقعیه که میخاد بهم حمله بدی دست بده تاپیک میزنم که سرگرم حرف بشم بعد هی گیر داده چیکارت بود چیشد بابا خب اذیت میشم همه کاربران دارن باهام همدردی میکنن بعدم میگه تو بهم حمله کردی آخه من چی گفتم فحشش دادم مگه.راستی ممنون حرف زدم یکم بهتر شدم ببخشید ناراحتت کردم حلالم کن