2777
2789
عنوان

دارم روانی میشم چرا داغ دیدن اینقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 47 پست
وا خو وقتی تاپیک زدی نامفهمومه یه ملام پرسیدم. نسبتتون چیبوده وقتی تاپیک. میزنی درست بنویس چیشده ادم ...

اول ممنون دوم تو تاپیکام هست و بارها گفتم توضیح دادن درباره این موضوع خیلی اذیتم می‌کنه بلاخره مرده علت مرگش زندش میکنه؟نه فقط منو اذیت می‌کنه حتی نمیتونم اون کلمه رو بنویسم.خدانگهدار

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
اول ممنون دوم تو تاپیکام هست و بارها گفتم توضیح دادن درباره این موضوع خیلی اذیتم می‌کنه بلاخره مرده ...

مگه من گفتم زندش میکنه؟ حالا چته چرا میپری به ادم درسته داغ داری وای دلیل نمیشه بپری به ادم و بی حرمتی کنی هرجیزی چهار چوب داره و حد و حدود بسه دیگه هم ریپلای نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم فکرمی‌کنم توهمه هرچی فکر میکنم واقعی باشه نیس یه آدمی که هرروز ساعتها کنارش بودی بعد الان ...

بخدا حق داری

میرم میبینم لباساشو ، اتاقشو موبایلش رو

پس کو خودش.این همه رو سلیقه خودش خرید

ولی پس خودش کو

خودش کجاست ، اصلا کی اومد کی رفت

اصلا ننیتونم بارو کنم

بعضی شبا قیافشو یادم میره انقد بهش فکر میکنم

نگاه میکردم به وسایلش به لباسش ، اصلا نمیدونم اون تن چی شد

کجاست اون تنی ک این لباسارو میگرفت تو بغلش 

بخدا نگاه سرپله میکنم یادم میاد داشت از سر پله نگاهم‌میکرد میگفت قشنگ شدم ، بگو قشنگ شدم

پس کجاست ، کو ، چرا یهو اینجوری خالی شد رفت

اخه من به کی بگم

بخدا بعضی چیزا رو انقد بهش فکر کردم یادم رفته😭

دقیقا منم فکرمی‌کنم توهمه هرچی فکر میکنم واقعی باشه نیس یه آدمی که هرروز ساعتها کنارش بودی بعد الان ...

وای من اصلا تو تاپیکت نمیمونم مثل ابربهار دارم گریه میکنم هیچی نمیتونم بهت بگم اصلا غمت اونقدری بزرگ هست ک با صحبت هیچکس اروم نمیشی فقط از خدا میخوام صبرت بده 

مگه من گفتم زندش میکنه؟ حالا چته چرا میپری به ادم درسته داغ داری وای دلیل نمیشه بپری به ادم و بی حرم ...

کجا بی حرمتی کردم میشه بگی؟شما اصلا معنی حرمت رو نمیدونی .وقتی یه بار پرسیدی جواب ندادم کور نبودم ولی اونقدر حالم بد هست که جواب دادن بدترم میکرد گفتم تو تاپیکام قبلم همه چی هست بعد هی گیر دادی باز می‌پرسی. متاسفم برات که اینجوری برخورد میکنید بهتره دلیل حال خوب آدمها باشید نه بد چون بعضی اتفاقها مثل داغ دیدن برای کل آدمهای جهان اتفاق میوفته امروز خوبی کنی فردا خوبی میبینی!و چون حالم بده تاپیک زدم حرف بزنم خواهش میکنم باز تاپیکم نیا چون هیچوقت نمیفهمی چقدر حالم بده

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
وای من اصلا تو تاپیکت نمیمونم مثل ابربهار دارم گریه میکنم هیچی نمیتونم بهت بگم اصلا غمت اونقدری بزرگ ...

حالم خیلی بده یه امشب فکرکردم گریم نمیگیره باز نشستم دارم گریه میکنم نمی‌دونم این چه امتحانیه ولی خیلی سخته خیلی 

عزیزم ......واقعیت این جهان همینه  برو قبرستون  ببین ازرو چندتا قبر عبور میکنی تا به قبرعزیزت برسی دنیا همینه یروزم ما....خودمم عزیز ازدس دادم  راستش بعد دوساال گریه های شبونم کم  شد....خودتو هم از غمو اشک بکشی و له کنی سرسوزنی برا کل هستی مهم نیست پس زنده شو وزندگی کن بخاطر خوذت ....باید کمی خودخواه بود  ...بخدا  ما  که موندیم  بیشتر گناه داریم

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

حالم خیلی بده یه امشب فکرکردم گریم نمیگیره باز نشستم دارم گریه میکنم نمی‌دونم این چه امتحانیه ولی خی ...

بمیرم برا دلت واقعا نمیدونم چی بگم ی لحظه خودمو گذاشتم جات واقعا داشتم خفه میشدم کلی گریه کردم 

بخدا حق داریمیرم میبینم لباساشو ، اتاقشو موبایلش روپس کو خودش.این همه رو سلیقه خودش خریدولی پس خودش ...

به نظرم تنها چیزی که بی رحمی تمامه همین داغ دیده.نمیتونی تحمل کنی ولی مجبوری تحمل کنی حالم داره بهم میخوره ازاین زندگی خیلی سخت شده خیلی باورم نمیشه ۱ سال مثل ابربهار گریه کردم مگه گناهم چی بود

بمیرم برا دلت واقعا نمیدونم چی بگم ی لحظه خودمو گذاشتم جات واقعا داشتم خفه میشدم کلی گریه کردم

ببخشید عزیزم 

اولش یکی از اعضا خانوادمو ازدست دادیم  تااومدیم کناربیایم سه سال بعد یکی دیگمون پر کشید  ایندفعه انگار هممون قوی تر شده بودیم .....چاره ای نبود 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

به نظرم تنها چیزی که بی رحمی تمامه همین داغ دیده.نمیتونی تحمل کنی ولی مجبوری تحمل کنی حالم داره بهم ...

بیا به اون دنیا فکر کنیم

میدونستی گریه کردن ما براشون خوب نیست

براشون فاتحه بخون

قران بخون

حدبث کسا خیلی خوبه

ما مجبوریم به ادامه زندگی

مگه نه کی‌دلش میخواد عزیزش نباشه

کجا بی حرمتی کردم میشه بگی؟شما اصلا معنی حرمت رو نمیدونی .وقتی یه بار پرسیدی جواب ندادم کور نبودم ول ...

برام مهم نیست بخصوص که اگه میدونستم اینقدر سطع شعورت پایینه 

دوما یکلام پرسیدم نسببتتون چی بوده بهم حمله کردی 

تو که کور نبودی و به قول خودت داغ داری ریپلای نمیزدی توهین کنی چون ادم داغ دار نمیاد به کسی بپره تو غم خودش مبسوزه داغ داری هزار نفره دیگه هم داغ دارن دلیل نمیشه بپری به بقیه که بعدم هی ر ب ر بگی داغ دارم من هیچ هیچی نمیگم خودت ول کن نیستی هرچیزی اصولی داره همون داغ داری و عزا گرفتنم اصول داره پس حدتو بدون اگه الان چیزی بت نمیگم بخاطر همون فوته نامزدته بهتم گفتم ریپلای نزن منو اما ول کن نیستی اوه واقعا ناراحتی برو عزا داریتو کن ن هی به من بپری و توهین کنی😏

عزیزم ......واقعیت این جهان همینه برو قبرستون ببین ازرو چندتا قبر عبور میکنی تا به قبرعزیزت برسی د ...

دقیقا ما گناه داریم اونا میرن جای بهتر این منم که دارم می‌سوزم وگرنه به قول خودش تو خواب بهم گفت اینجا خیلی خوبه پس اون خوبه این منم که تو جهنم هستم تمام آدمایی هم که تو قبرستون هستن همشون بازماندهاشون زجر منو کشیدن یکی کمتر یکی بیشتر .ببین اصلا این داغ اونم جوون یهویی چیزیه که امیدوارم هیچکس تجربه نکنه وگرنه مامان بزرگ بابابزرگمم بعدش فوت شدن ولی اون داغ کحا و این کجا اصلا قابل مقایسه نیست اون میسوزونه آدمو دقیقا کاری که با من کرد هیچوقت فکرنمیکردم تو جوونی اینجور بشم خیلی سختمه