2777
2789
عنوان

دارم روانی میشم چرا داغ دیدن اینقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 47 پست
هرروز یا یه روز درمیون میرم داداشم دعوام می‌کنه ولی باز میرم

وقتی داییم فوت شده بود نمیذاشتن زنداییم بره سرخاکش ولی مامانم یواشکی میبردش گاهی وقتام دوتایی میرفتن شب تا صب اونجا میموندن خیلی بهش ارامش میداد وقتی تو خونه بود دیوونه میشد همش موهاشو میکشید جیغ میزد ولی میرفت سرخاکش خیلی اروم میشد 

توعم خوب کاری میکنی به حرف کسی گوش نده برو دلت اروم میشه همین ک حس میکنی کنارشی بهت ارامش میده 

هیجوقت تو عمرمم فکرنمیکردم اینجوری بشه.زندگیم زیر و رو شد لباسای محضر کت شلوارش قرآن وای چقدر وسیله ...

ای وای😔عزیزم امیدوارم صبر جاشو برات پر کنه...واقعا کاری نمیشه کرد ولی اینکه میگید نزدیک یکساله وشما هنوز اینقدر حالتون بده خیلی سخته.....کاش پیش تراپیست برید و بتونید روی خودتون کار کنید.چون کسی که ازدنیا میره دیگه رفته شما اینجوری فقط داری خودتو نابود میکنی.....امیدوارم بتونی خودتو بسازی سرپا بشی.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شما ریپلای نزن تو مه ایمقدر ادعات میشه منو بستی به ریپلای و نفرین و توهین بعدم میگی من کی کردم بک ...

به ظاهر عزاردار؟؟؟؟؟؟امیدوارم خدا جوابتو بده فقط همین😊

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔