2777
2789

کل روز خودتو میزنی بی‌خیالی ولی شب میشه میخای روانی بشی 

الان خونه ساکته دلم میخواد جیغ بزنم چجوری آدمی که روز و شبمو باهاش میگذروندم یهو میمیره یعنی تموم شد؟دیگع نمیاد؟ چرا داغ دیدن اینقدر سخته اصلا به تایم زنده بودنش فکرمی‌کن اصصصصلا باورم نمیشه این آدم یه روز زنده بود من باهاش حرف میزدم بیرون میرفتم دستشو می‌گرفتم چجوری این آدم یهو ناپدید شد از روی کره زمین خدایا این چه مصیبتی بود سر من اومد

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی شخته خیلی

چشمت میخوره به گوشیش 

این یه روز بود تو دستش نشسته بود سر مبل

عع نگاه اون‌پتو رو ، مال فلانی بود هااا

الان‌متو هست خودش نبست

موبایل هست خودش نیست

بخدا نشسته بود اینجا‌باهام حرف میزد پس کجاست چرا نمیاد

متاسفام خدا به دلت ارامش بدهرل بودین یا همسرت بود

نه بابا رل چیه

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
خیلی شخته خیلیچشمت میخوره به گوشیش این یه روز بود تو دستش نشسته بود سر مبلعع نگاه اون‌پتو رو ، مال ف ...

من یه جوری شدم اضلا فکرمی‌کنم باورم نمیشه که این آدم یه روز زنده بود و یهو رفت ناپدید شد محو شد دلم میخواد جیغ بزنم به شب گریه نکرده بودم که اونم باز شروع شد حالم ازین زندگی لجن بد میشع

شوهرت بود ینیعلت فوت چیبود

وای خدا من دارم گریه میکنم شما اول سوالاتتو می‌پرسی مگه امتحانه گیر دادی

من یه جوری شدم اضلا فکرمی‌کنم باورم نمیشه که این آدم یه روز زنده بود و یهو رفت ناپدید شد محو شد دلم ...

خیلی بده

اصلا من گاهی میزد سرم ، میگفتم خدایا ینی تخیل بود باهام حزف میزد

خدایا چرا رفت

این چجوری رفتنی هست ک هیچ اثری دیگ نیست ازش

چرا‌نمیاد ، حداقل یبار بباد

یباز بیاد باهام‌حرف بزنه.

بخدا دلم برا صورتش تنگ شده

بغض کردم و مینویسم

الهی بمیرم برات 

خیلی سخته خیلی

وای خدا من دارم گریه میکنم شما اول سوالاتتو می‌پرسی مگه امتحانه گیر دادی

وا خو وقتی تاپیک زدی نامفهمومه یه ملام پرسیدم. نسبتتون چیبوده وقتی تاپیک. میزنی درست بنویس چیشده ادم کنجکاو میشه خو 

تو پیام اولم ابراز هم دردی کردم به هرحال خدا رحمتش کنه

خیلی بدهاصلا من گاهی میزد سرم ، میگفتم خدایا ینی تخیل بود باهام حزف میزدخدایا چرا رفتاین چجوری رفتنی ...

دقیقا منم فکرمی‌کنم توهمه هرچی فکر میکنم واقعی باشه نیس یه آدمی که هرروز ساعتها کنارش بودی بعد الان محتاج یک ثانیه دیدنشی ولی دیگه نیست که نیست به نظرم این قضیه مرگ خیلی بی رحمانس برای بازماندگان میگن خدا صبر میده والا نمیده وگرنه من بعد ۱سال هنوز شبا مثل دیوونها نبودم