2777
2789
عنوان

چجورى به شوهرم بفهمونم كه منم ادمم و يه سرى نيازا دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 52 پست
عزیزم ناراحت نباشتو خانم قویی هستی پیروزی با توئهاونم تقاص پس میده

اگه بگم چ بلاها سرم آورده ی رمان میشه نوشت،ولی منتظرم تقاص ببینن بعد بیام بدا همه با افتخار تعریف کنم ک واقعا خدا جای حق نشسته، و کارما وجود داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی انقدرررر او این چند سال دلمو شکوند سر این قضایا که گاهی وقتها یادم میاد دوباره گریه ام میگیره.پوستم کنده شد تا ی ذره بهتر شد.بهترین شال‌هایی ک تو اوج جوانی کنار هم بودیم بدون حتی یک خاطره خوب گذشت

من برام مهم نيست لباسام چجوريه ولى مامانم فشار مياره كه فلان روز فلان چيزه برو براى خودت لباس بخر نه ...

ببین مامانا از رو دلسوزی و مهربونی خیلی تاثیر دارن الکی بگو مامان فعلا لباس نمیخوام و اون لباس که دارن دوسش دارم باهاش راحتم.

از همین اول هم سعی کن خیلی هر چیزی رو برای مامانت تعریف نکنی چون هم غصه میخورن هم با دلسوزیشون واقعا رو اعصابت میرن.من خودم مامانی شدید بودم و هستم ولی تجربه 8/9 سال زندگی متاهلی رو گفتم.

ببین مامانا از رو دلسوزی و مهربونی خیلی تاثیر دارن الکی بگو مامان فعلا لباس نمیخوام و اون لباس که دا ...

خدا شاهده رو حرفام جان پدرم بعضى اوقات از بغض حس ميكنم دارم ميتركم ولى هيچيي به مامانم نميگم اين كارمو سختر كرده چون هر دفعه بايد دنبال صدتا بهونه باشم تا فرار كنم و نفهمه شوهرم نداده بهم

الان شوهرم بعد از چندسال خدا روشکر خییییلی بهتر شده،،چونکه آدمهای اطرافش میبینن و خانواده خودم که چط ...

منم ادماى اطراف شوهرم همشون پولدار و دست و دل باز اميدم به همينه بلكه عوض شه .. مرسى بابت حرفات اميدوارم منم بتونم شوهرمو عوض كنم كم كم

شما باید سعی کنین خیلی نرم با ایشون صحبت کنین. اگر وضعیت مالی خوبی دارین با صحبت همه چیز حل میشه. شما بهترین زندگی رو براشون فراهم کنین تا ایشون هم در مقابل با شما خوب باشه و به نیاز های اینچنینی زندگی اهمیت بده .