2777
2789
عنوان

باورم نمیشه هشت روز دیگه عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 23 پست
خیلی وقته منتظرم آرومم کنه. اما روز به روز داغون تر شدم ...ممنونم خوشگلم

همین ک تصمیم گرفتی فراموشش کنی خیلی خوبه سعی کن دیگ یادش نیوفتی خیلی سخته اما هروقت دیدی داره چیزایی میاد تو ذهنت خودتو مشغول کن 

الانم ک دم دمای عروسی و جشن و... 

😍Maman delvin khanoom😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بااین اقا بچه دار میشین؟بنظرم نباید یکطرفه تصمیم میگرفتی اونوقت ن اون داغون میشد ن شما بنظرم خیلی خود خواهی شاید وجود تو براش کافی بود شاید خدا بخاطر عشقتون بهتون بچه میداد الان هم ک نازایی کمه چرا زندگی سه نفرو نابود کردی اما هرچی صلاحه انشاالله خوشبخترین بشی

من یکم حس ششمم قویه بنظرم اون اقا باید از علت این جدایی باخبر بشه اگه عاشقش بودی ی روزی نباید بااین عذاب رهاش کنی حدااقل بهش بگی و خداحافظی کنی انسانی تره و عذر خواهی کن تا همتون به آرامش برسین

بااین اقا بچه دار میشین؟بنظرم نباید یکطرفه تصمیم میگرفتی اونوقت ن اون داغون میشد ن شما بنظرم خیلی خو ...

نه مثل زنای عادی، احتمالا با هزار جور بدبختی

نمیخواستم به خاطر من مجبور شه... معنی از دست دادن روح رو میفهمید، من بعدش روحمو از دست دادم

نه مثل زنای عادی، احتمالا با هزار جور بدبختینمیخواستم به خاطر من مجبور شه... معنی از دست دادن روح رو ...

به خدا توکل میکردی کنار هم درست میکردید اشکال نداره من خودمم سه ماهه اقدامم نشده خدا بزرگه باید تلاش کنیم انشاالله همون ماه اول باردار میشی

به خدا توکل میکردی کنار هم درست میکردید اشکال نداره من خودمم سه ماهه اقدامم نشده خدا بزرگه باید تلاش ...

اون از من گذشت... خیلی وقته رفته

دیگه بچه دار شدن و نشدن برام اهمیتی نداره

امیدوارم که بتونی بچه دار شی