2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم. دوتا بچه ۹ ساله و ۵ ساله دارم

خدا نگهدارشون باشه. دهه شصتی ها خیلی عجیبیم همه چی دیدیم. 

یهویی از اون همه سادگی پریدیم وسط تکنولوژی وخیلی چیزای دیگه. 

خدا نگهدارشون باشه. دهه شصتی ها خیلی عجیبیم همه چی دیدیم. یهویی از اون همه سادگی پریدیم وسط تکنولوژی ...

آره دقیقا، بالا و پایین زندگی و زیاد دیدیم. هم خوشیا و سادگیای نسل قدبم و تاحدودی چشیدیم هم عذاب و سختیاشون و. درنهایتم بقول شما یهو پریدیم وسط دوره ای که باهاش بیگانه ایم ولی باید خودمون و به روز کنیم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

چرا

جین سه یون اسم واقعی نقش اصلی سریال اوک نیو هست

منم فک کنم ۴ یا ۵ سال پیش این سریال پخش میشد

راهنمایی بودم اون موقع و عاشق سریالش...یهو یادم افتاد همین 

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
آره دقیقا، بالا و پایین زندگی و زیاد دیدیم. هم خوشیا و سادگیای نسل قدبم و تاحدودی چشیدیم هم عذاب و س ...

اره واقعا من امروز برا بچه هام میگفتم که باورکنید وقتی مدرسه میرفتیم از ترس درنده به خودمون میلرزیدیم، بدون اینکه سرویس داشته باشیم یا پدر مادرمون حداقل تا سر کوچه راهیمون کنن، وسط اون همه برف راه دور میرفتیم مدرسه، ولی بهم میخندن و باور نمیکنن😂😂😂هرچند تو اینستا هم باهاشون طنز میسازن، منم کلی میخندم😂😂، واقعا غیر قابل باوره.حق دارن باور نکنن طفلکیا به خودشون رفتن وسط رختخواب کلاس درس دارن. یه ذره باد میاد تعطیل میکنن مدارسو. 

ای روزگار بماند به یادگار اون روزای سخت. درد و دل زیاده.❤️

اره واقعا من امروز برا بچه هام میگفتم که باورکنید وقتی مدرسه میرفتیم از ترس درنده به خودمون میلرزیدی ...

🫠🫠🫠🫠

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

کلاغ دم سیا غار غارو سر کن
مسافرم میاد شهرو خبر کن

برم باغ بچینم سبد سبد گل
سر راش راه و نیم راه بزنم گل

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

وقتی میای صدای پات از ته جاده میاد 

انگار نه از یه شهر دور 

که از همه دنیا میاد

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

تو اگه قصه بخوای

دل پر غصه بخوای 

همه ی شهر برات قصه میگن

قصه از این دل پر غصه میگن 

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

دلبرت خنده کنه با دیگران

تو بسوزی و براش گریه کنی

دلبرت بیاد بپرسه که چرا

تو براش گفته نتونی

چقده سخته خدایا چقده سخته خدایا

دلبرت سفر کنه تنها شوی
مثل ماهیها از آب جدا شوی
بتپی مجنون شوی تباه شوی
تو به کس گفته نتونی
چقده سخته خدایا چقده سخته خدایا

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲