2777
2789
عنوان

واسه مهریه هنوز هم چونه میزنن بعضی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این روشنفکر بازیاتون من و کشته که فاز برمی‌دارید و میگید خیلی سطح پایینه

نگفتم نگیرید اصلا این حرف رو نزدم ولی دیگه ۲۰۰ تا سکه با این قیمت طلا مقدار کمی نیست که بخوان چونه بزنن سر صدتا بالا تر یا پایین تر 

باید یجوری بشه دوطرف راضی باشن دوروز دیگ یچی شد دختر پشتوانه داشته باش.. ازاونورم خیلی نباشه خب پسرم حق داره بااین وضع گرونی.. بعضی دخترا ازدواجو معامله میدونن پسرا بدبختا میترسن.. 

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
مردی که از مهریه میترسه قطعا اموالی ام نداره که بخایم نصف کنیم

برعکس اونی که نداشته باشیه ترسیم نداره

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نگفتم نگیرید اصلا این حرف رو نزدم ولی دیگه ۲۰۰ تا سکه با این قیمت طلا مقدار کمی نیست که بخوان چونه ب ...

اصلا بزارن یه واحد خونه فلان متری مثلا تو شهر تو روستا نباشه... اینجوری بهتر نیست؟ 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

باید یجوری بشه دوطرف راضی باشن دوروز دیگ یچی شد دختر پشتوانه داشته باش.. ازاونورم خیلی نباشه خب پسرم ...

الان همین دویست تا سکه تو همین لحظه میشه یازده میلیارد بنظرم خانواده داماد خودشون خیلی مقدار خوبی رو گفتن دیگه نباید چونه میزدن زشت بود

اصلا بزارن یه واحد خونه فلان متری مثلا تو شهر تو روستا نباشه... اینجوری بهتر نیست؟

قبول کنن که عالیه ولی کسی قبول نمیکنه عزیزم چون خونه رو یه جا باید بدی قسط بندی که نمیکنن همه سکه میزنن که قسط بندی بشه راحت باشن 

عاشق رسممون شدمقبل مراسم‌رسمی نامزدی ی مجلس میزارن خانواده ها دور هم جمع میشن و این چیزارو تعیین میک ...

درستش همینه یا حتی دختر و پسر تصمیم بگیرن نه جلوی فامیل در موردش بحث کنن

اتفاقا این پسرایه گدا گشنه بیشتر از مهریه میترسن

نمیدونم ولی هرچی دیدم مهریه واسشون مهم نبوده و رقم بالا زدن یه جور پیچوندن یا اینکه انقد نداشته قید مهریه گرفتن از طرفو زدن

ببین به هر حال مبلغش بازم زیاده خونه ی قسطی کجا و سالی یه سکه کجا 

میشه زمین درخواست کرد منطقی تر هست من خودم پدرشوهرم یه زمین داشت به نامم زد برای مهریه ولی سکه و اینا دیگه ندارم فقط همون زمین هست