2777
2789
عنوان

حالم بده توروخدا یکی بگه من چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 58 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داری سخته خیلی ولی بیخیالش زندگی میگذرع چ با غم چ شادی پس شادباش

وقتی ۲۴ ساعته باهاشونم چطوری شاد باشم؟ یه دلیل ریز هم برای شادی پیدا میکنم از ریشه نابودش میکنن

خداشاهده این چند ماه زندگیم جهنم شده. نه میتونم درس بخونم، نه خواب دارم، نه خوراک دارم، نه دوست، نه تفریح درست حسابی

به خدا به زور سره پام کاش بمیرم کاش بمیرم کاش بمیرم😭

🤍.
يه چيزي دورتون بپيچين تلفني ميتونين با دوستي يا كسي حرف بزنين بهتر ميشين

پتو روی پاهامه عزیزم

کسیو ندارم، از بی کسی دارم میسوزم🥲 حتی اگه کسیم داشتم نمیتونستم الان باهاش حرف بزنم مامانم نمیذاره

🤍.
وقتی ۲۴ ساعته باهاشونم چطوری شاد باشم؟ یه دلیل ریز هم برای شادی پیدا میکنم از ریشه نابودش میکننخداشا ...

میدونم چی میکی  خیلی سخته من و شوهرمم همینیم دلمم واس دهترم میسوزه  

ولی خب باز من فرق کردم ی مقداری بهترشدم 

میدونی چیه باید دیدت رو عوض کنی 

من که نابود شدم ولی هرکارکنی همینه پس خودتو عوض کن مثلا توجه نکن هندزفری بذار برو پارک کتابخونه و....سعی کن کتابای خوب بخونی جدا از درس خیلی کارای دیکه بکنی

میدونم چی میکی خیلی سخته من و شوهرمم همینیم دلمم واس دهترم میسوزه ولی خب باز من فرق کردم ی مقداری ...

به خدا نمیذارن حق ندارم تا سره کوچه برم. یه دستشویی میرم باید به تک تکشون جواب بدم. من دیگه از درس و کتاب خسته شدم میخوام یه ماه هم شده اونطور که میخوام زندگی کنم ولی نمیذارن

یه بار هم خطا نکردم که وضعم اینه ای خدا

هزار بار رفتم سمتشون باهم خوب بشیم ولی نمیشه😭 

🤍.