2777
2789
عنوان

ذهن انسان چقدر قدرتمنده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 25 پست
الکی نیست اشرف مخلوقات ما بی نهایت توانایی داریم متاسفانه بلد نیستیم چطور استفاده کنیم مهم تر اینکه ...

چطوری طرز استفادشو یاد بگیریم

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ذهن انسان بی نهایت نیس و بعضی داده ها رو جهت ذخیزه داده های دیگه پاک میکنه 

ولی انقدری زیاده که شاید هیچوقت این اتفاق نیفته برا کسی

یادم نیس منبع دقیقش از کتاب در مورد مغز بود خونده بودم

بنظرم خیلی 

ما شاید نمیتونیم استفاده کنیم ازش 

چون در مرحله اول اصلا کنترل نداریم روش 

تا حالا شده بخاین به یه چیزی فک نکنین و راحت دیگه تو فکرتون نیاد؟ اگه به این درجه کنترل برسیم عالی میشه، میشه تمرکز کرد و کارهای بزرگی کرد

بنظرم خیلی ما شاید نمیتونیم استفاده کنیم ازش چون در مرحله اول اصلا کنترل نداریم روش تا حالا شده بخای ...

وای اره همچنین نمیشه بعضی چیزا رو بهش فهموند درحالی که واقعیت داره ولی ذهن نمیخاد بپذیرتش مث ترس الکی

چطوری طرز استفادشو یاد بگیریم

یاد بگیر کنترلش کنی

مثلا نخوای به چیزی فک کنی و واقعا دیگ فک نکنی

میتونی اینجوری؟ 

ذهن مارو کنترل میکنه

همونی ک موقع دعوا میگ فحش بده 

یا بقیه و قضاوت میکنه داره کنترلت میکنه 

باید مسلط شی روش کتاب بخون راجب این چیزا

نیروی حال اکهارت تله ترجمه هنگامه آذرمی

البته کتاب سنگینه وویس بتونی پیدا کنی برات توضیح بده خوبه

نمیدونی چ قدرتی داری خبر نداری

یاد بگیر کنترلش کنیمثلا نخوای به چیزی فک کنی و واقعا دیگ فک نکنیمیتونی اینجوری؟ ذهن مارو کنترل میکنه ...

عالی بود عزیزم 👌👌👌

وای اره همچنین نمیشه بعضی چیزا رو بهش فهموند درحالی که واقعیت داره ولی ذهن نمیخاد بپذیرتش مث ترس الک ...

من یه جا خوندم یا شنیدم که مغز آدم دو قسمت داره، قسمت یک که کارهای غریزی و ابتدایی مثل ترس، عکس العمل ناخوداگاه، گرسنگی و ... انجام میده، قسمت دوم مسئول کارهای پیشرفته تر مثل روابط اجتماعی، ادراک و مسائل انتزاعی و دین و ... است و از احاظ فیزیکی جاش جلوی پیشانی آدماست.

وقتی نگرانی و استرس پیش میاد که هرکاری میکنیم بیخیالمون نمیشه کار قشمت یک هست، کارکرد مغزو جوری مختل میکنه که نمیتونیم کار دیگه رو درست انجام بدیم، اینجا قسمت دوم کارش اینه قسمت اول رو خاموش کنه و کنترلش کنه، ولی چون قسمت اول قدیمی تر و پیشرفته تره (از زمان انسانهای نخستین) زورش بیشتره و خاموش نمیشه، برای قوی کردن قسمت دوم یه سری تمرین هست مثل نه گفتن به تمایلات شدید، مثلا وقتی شدیدا هوس شیرینی که جلوت گذاشته رو میکنی ولی مقاومت میکنی و نمیخوریش! جالبه حالا توی اسلام روزه گرفتن کارکردش دقیقا همینه! و چیز جالب دیگه اینه وقتی مثلا گناهی مرتکب میشی (وسوسه دلپذیر قسمت یک) بادش که توبه کردی پیامبر میگه به عنوان کفاره باید روزه گرفت (اینجوری ذهن رو تنبیه میکنی و چرخه عادت رو از بین میبری و مسیر عصبی که ایجاد شده از بین میبری) 

من یه جا خوندم یا شنیدم که مغز آدم دو قسمت داره، قسمت یک که کارهای غریزی و ابتدایی مثل ترس، عکس العم ...

ممنون از توضیحات بی نقصتون🌹

من یه جا خوندم یا شنیدم که مغز آدم دو قسمت داره، قسمت یک که کارهای غریزی و ابتدایی مثل ترس، عکس العم ...

منظورتون رو کاملا متوجه شدم ذهنمون درواقع مثل یک بچه میمونه که باید پرورشش بدیم💙