2777
2789
نیمه اول بهتره مثلا تابستونتا عید یکم بچه جون گرفته زودترم میره مدرسه

زودتر مدرسه رفتن به نفع بچه نیست فقط باعث میشه بقیه بچه چون کوچیکتره بهش زور بگن چون کوچکتره بدنش حساس تره و بیشتر مریض شه و قدش از اون مهر ماهی سال قبلی کوچکتره و اذيت اش میکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوست داشتم بچه هام تابستان به دنیا بیان یا بهار به دنیا بیان اما مهر ماهی شدن و من اون موقع اصلاً یاد همچین چیزی نبودم بعدش یادم افتاد خیلی اذیت شدم از این بابت.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

تابستون 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه های من متولد فصل بهارن 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

زودتر مدرسه رفتن به نفع بچه نیست فقط باعث میشه بقیه بچه چون کوچیکتره بهش زور بگن چون کوچکتره بدنش حس ...

نه بابا مگه فرق چند ماه چقدره که زور بگن ؟

مام نیمه اولی بودیم خب 

.

من اولی زمستون دومی پاییز سومی بهار شد 

اون دوتا تو فصل سرد دنیا اومدن نوزاد بودن همش خواب بودن تا بهار که جون گرفتن ولی سومی تا پاییز همه چی عالی بود ولی از پاییز به این طرف همه اش مریضه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه من روز سیزده بدر میاد😐😐

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

تابستون فکر کنم خوب باشه بخاطر نور خورشید بچه دچار کمبود ویتامین d نمیشه 

اما من زمستون رو دوست دارم بچه گرما زده نمیشه حتی مادر هم عرق سوز ، گرمازده و کلافه نمیشه تو دوران نقاهت بعد از زایمان 

🧸🔮🎀💗🌸