2777
2789
نه بابا مگه فرق چند ماه چقدره که زور بگن ؟مام نیمه اولی بودیم خب

عزیزم منم تا قبل بچه دار شدنم‌متوجه این فرق نمیشدم ولی امسال که می‌بینم بچه ها رو میفهمم همون چند ماه خیلی تاثیر داره روی رشد قد و ذهنی بچه ها 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زودتر مدرسه رفتن به نفع بچه نیست فقط باعث میشه بقیه بچه چون کوچیکتره بهش زور بگن چون کوچکتره بدنش حس ...

از لحاظ سلامتی میگم وگرنه واسه چند ماه که اونقدر بچه ها با هم فرق ندارن از نظر سایز

من خودم شهریوری هستم

تو مدرسه که جای قلدربازی نیست اونم بچه ی کلاس اولی اصلا این چیزا بلد نیس که 😅

من دوست داشتم بچه هام تابستان به دنیا بیان یا بهار به دنیا بیان اما مهر ماهی شدن و من اون موقع اصلاً ...

عزیزم چرا؟ از چیش اذیت شدی؟

بچه ی من ۶ شهریور به دنیا میاد

نهایتا اگه تاریخ تغییر کنه آخر مرداد

تاریخ زایمان منم ۶ شهریوره

اخی دخترمن ۸شهریور بود ...خداحفظش کنه 😍

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
خداحفظشون کنه😍

ممنون عزیزم خدا عزیزان شما رو حفظ کنه همچنین

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ