2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 271 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کتابای انتشارات مازیار هم واقعا کتب علمی خوبی هستند به زبان عام خیلی مفاهیم علمی رو باز کردند. در مو ...

نشر سایلاو ، لوگوس و نشر نو هم عالین

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

این نظریه رد شده. خیلی وقته رد شده. ولی متاسفانه هنوز تو دانشگاهای ما تدریس میشه با اینکه هممون اینو ...

کی گفته رد شده خانوم؟🤦🏻‍♀️

شما میدونی رد شده ولی تو دانشگاه تدریس میشه؟

از کحا به این علم رسیدی؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

[QUOTE=366389072]یعنی غیر از این که به آدم بگین میمونی هیچ جواب و منطق دیگه ای ندارین همتون همینین م ...

مهندس بی سواد کم نداریما

جهت اطلاع!!

کی گفته رد شده خانوم؟🤦🏻‍♀️شما میدونی رد شده ولی تو دانشگاه تدریس میشه؟از کحا به این علم رسیدی؟

توی دانشگاههای خارج دیگه تدریس نمیشه اما هنوز تو ایران تدریس میشه . رشته ی من میکروبیولوژیه و همه ی اساتید همینو مگن. موجود ذره ای باستانی ای پیدا کردن که تکامل داروین و به هم زده . اسمش یادم رفته. سرچ میکنم میگم. از مقالاتیم که در موردش هست مطمئن نیستم چون تا حالا خودم در موردش نخوندم ولی اسمشو پیدا کردم میگم بیشتر توضیح میدم چه اتفاقی افتاده چون باید چیزی که میگم پایه و اساس علمی داشته باشه وگرنه عامیانه هم میتونم در موردش توضیح بدم. فقط در این حد بگم که این کلیپایی که تو یوتوب و اینستا از سمت مردم خارج باب شده که نگاه کن میگن هواپیما خالق داره ولی عقاب نه یا اون کلیپی که میگه مگه نمیدونستی این کیک رو کسی درست نکرده به طور  اتفاقی آرد و تخم و شکر با هم قاطی شدن بعد گرمای عجیبی رخ داد و کیک درست شد(تمسخر نظریه ی بیگ بنگ) منشاش از همین نظریه ی جدیده که میگن ما هم مثل هوش مصنوعی خالق داریم

مهندس بی سواد کم نداریماجهت اطلاع!!

و نکته ی دیگه که برام خیلیییی عجیبه ما تو درس تکامل متوجه نشدیم اصلا که چنین اتفاق جدیدی افتاده یعنی تو درس تکامل همون قدیمیا رو به ما تدریس کردن بعد تو دروس دیگه مثل زیست انگل و پروتئوزلوژی بهمون گفته شد اونم چون مربوط به این درس بود و یه موجود ذره ای بود. بعد که بحثش پیش اومد اساتید موضوعو برامون باز کردن یعنی نمیدونم اگه مثلا رشتم مرتبط نبود تا حالاش متوجه میشدم یا نه و نمیدونم چرا مسولین دانشگاه رو این موضوع اینقدر پافشاری دارن که به آمپزه های قدیمی اتکا کنن. نمیفهمم

کی گفته رد شده خانوم؟🤦🏻‍♀️شما میدونی رد شده ولی تو دانشگاه تدریس میشه؟از کحا به این علم رسیدی؟

اسكات مينيك، بيولوژيست مولكولي در دانشگاه ايداهو: انتقاد مي‌كنند كه مذهب را به آزمايشگاه نياوريد ولي ما مذهب را نمي‌آوريم بلكه داريم روي هوشمندي پشت خلقت كار مي‌كنيم. همه موافق هستند كه وقتي به طبيعت نگاه مي‌كنيم ظاهر چيزها طوري است كه انگار طراحي شده‌اند. اما داروين مي‌گويد كه اين فقط ظاهرشان است.

بروس آلبرت از آكادمي ملي علوم ایالات متحده مي‌گويد ما مجبوريم كه طراحي هوشمند خلقت را به برنامه درسي زيست‌شناسي مدارس‌مان اضافه كنيم. همين‌طور در دانشگاه اگر بخواهيم بفهميم كه اين ماشين‌هاي مولكولي چطور كار مي‌كنند بنابراين اين سوال، يكسره از سر كلافگي پرسيده مي‌شود پس مهندس طراح آن كجاست؟ ما داريم به اين نتيجه مي‌رسيم كه يك طراح در تمام فرآيندهاي خلقت وجود دارد.(این یه نمونه از مخالفت با نظریه ی جدید اوایلش بود چون معتقد بودن که شما دارید بر اساس تعصبات مذهبی نظریه ی جدیدو میگید ولی شواهد علمی غیر از موردی که گفتم خیلی زیاده در واقع تیر خلاص با اون موجود ذره بینی بود الان شواهد علمی دیگه رو اینجا میزارم از NCBI هم مقاله میزارم اینجا هم فارسی هم انگلیسی خودت ببین) 

https://www.mashreghnews.ir/news/314273/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%BA%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%86%D8%B8%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%88-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1 (این یه نمونه ولی از NCBI نیست مربوط به مطلب قبلی که بدونی از کجا آورده) فقط حیف هرچی میگردم اصلا تو سایتای فارسی اسم اون موجود نیست. حیف شد 

و اذا خاطب الجاهلون قالو سلاما

عزیزم با مطالب علمیم قانع نشد؟ اگه اینطوره من برای پیدا کردن مقالاتش تلاشی نکنم چون تو ایران اصلا نمیاره. خیلیی سخته گوگل که اصلا نمیاره چون به نفعش فقط وقتی میاره که  ف. ی. ل. ت. ر. شکن داشته باشم یا انگلیسی سرچ کنم

دلایل رد نظریه ی داروین 

https://www.x-shobhe.com/etc/4166.html

https://fa.minghui.org/html/articles/2023/3/23/134556.html

https://www.asriran.com/fa/news/86256/%D9%86%D8%B8%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%D8%AF

https://www.mashreghnews.ir/news/314273/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%BA%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%86%D8%B8%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%88-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1

فارسیش اینهاست انگلیسیش PDF, صفحه اول PDF اینجا میزارم