2777
2789
عنوان

همیشه به حال دخترای پررو غبطه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 48 پست
دقیقاعلتش همینه🙂داداش منم همش تحقیرم میکردهمش ایرادامو میگفت تونوجوونیم بالو پرمو شکست اصناز راه رف ...

بخدا منو یه خانومه میگف عه 

چقد انرژی داری 

من زنداداشم مثل توه اصلا 

حصله شو ندارم 

گفتم خب کی گفته بامن حرف بزنی؟

چرا کسی تحقیرت میکنه؟

نه الان  هیچکس فقط خودمم که خودمو تحقیر میکنم 

منتها استارتش از ۱۲سالگیم شروع شد 

اونموقع من یکم اضافه وزن داشتم ، پدر مادرم منو با بقیه مقایسه میکردن گاهی هم پیش بقییه به شوخی تحقیرم میکردن ، ، خودمم از یه طرف تو ذهن خودم مقایسه میکردم 

از همون موقع این مشکل برام ایجاد شد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از نگاه بقیه میترسم حس میکنم وقتی یکی نگام میکنه حتما یه ایراد بدی دارم و الان داره راجبم فکر بدی ...

خب همینوبرعکس فکر کننن بگو نگامیکنه خوشش اومده ازم حتماجذابم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نه الان هیچکس فقط خودمم که خودمو تحقیر میکنم منتها استارتش از ۱۲سالگیم شروع شد اونموقع من یکم اضافه ...

بی خیاللللل 

اون ضربه رو از ذهنت پاک نکنی ..

.نمیشه هااااا

جسور باش 

آدما رو بزرگ تکن بخدا که هیچی نیستن

ماشالله به جونت😉عشق من طبیعت +آهنگ شادمهر +چای اسطوخدوس و بابونه و کتاب

منم عاشق رقصیدنم+ اتوبوس گردی ( شاید تعجب کنی ولی من عاشق اینم سوار اتوبوس خط واحد بشم و الکی دور بزنم 😁😂)