2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده بود با همه بوده بعد من

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 123 پست
رد گم کنی یعنی چی جالبه همیشه میگف روت هوو میارم

یعنی مردم نگن فلانی زن نداره پی بی ناموسی میره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه هیچوقت به خیریه ها کمک نکردم بعد این جریانچون حس میکنم تمام این پولا خرج کثافت کاری های خودشون ...

هعی خواهر من موندم همه میگن آخر خدا میزنتشون

اما اصلا اتفاقی میوفته روزشون از روزشون بهتره بخصوص اون ک طعم سه زن زیر دهنش

😐
یعنی مردم نگن فلانی زن نداره پی بی ناموسی میره

بهم قسم داد ب دخترا پیام ندم از پیج گف منو میکشند فلان پیجش دستمه ب یکی پیام دادم بعد با کمال پرویی اومده میگه هی جواب بده من با شوهر کی بودم منم ترسیدم بلاک کردمش 

کاش پیام نمی‌دادم 

😐
بهم قسم داد ب دخترا پیام ندم از پیج گف منو میکشند فلان پیجش دستمه ب یکی پیام دادم بعد با کمال پرویی ...

جداشوحتما

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
واقعا🥺میترسم موندم چیکار کنم توروخدا بگو این آخرین فرصتشه

بچه نداری تمومش کن همسرسابق منم همین بودالان بعد۱۲سال شنیدم همچنان داره به همسرجدیدش خیانت میکنه  چون خودم این راهورفتم میگم یه فکراساسی بکن

بچه نداری تمومش کن همسرسابق منم همین بودالان بعد۱۲سال شنیدم همچنان داره به همسرجدیدش خیانت میکنه چو ...

یکی دارم .اما اون مسعله ای نیست 

احساس میکنم شوهرم دوستم داره من ازش بدم میاد الان ولی شوهرم ی جا چند سال قبل بهم تهمت خیانت زدن اما ب پام موند منو قبول کرد اینا ب کنار اما احساس میکنم دوباره ممکنه تکرار کنه 

😐
لعنت به فضای بی در و پیکر مجازی به بی بندو باری به ز زندگی آزادی به اینستا به زنا و دخترایی که خودش ...

یعنی هنوزم همچین طرز فکرایی هست 

خانوم جان ادم بد ذاتو بکن شیشه کارشو میکنه 

متاسفم واقعا 

بچه نداری تمومش کن همسرسابق منم همین بودالان بعد۱۲سال شنیدم همچنان داره به همسرجدیدش خیانت میکنه چو ...

شما ازدواج کردی شوهرم پولداره ی خونه دارم با انواع اقسام وسایل با چ ذوقی خریدم چ آرزوها داشتم الان سیاهی همه چی گرفته از ی طرف میگم جدابشم یکی دیگر و بیاره تو خونم خیلی می‌سوزم ن بخاطر پول بخاطر رویاهام 

😐
یکی دارم .اما اون مسعله ای نیست احساس میکنم شوهرم دوستم داره من ازش بدم میاد الان ولی شوهرم ی جا چند ...

برین مشاوره

والا شوهر من خیانت میکرد سگ میشد از من فرار میکرد زورش میومد حرف بزنه بد اخلاق بد دهن کم طاقت میشد

شوهر منم دقیقا همین بود با خیانتاش اما از تولد بچم فرشته شده بود برا همین سلول های بدنم میسوزه

😐