2777
2789
عنوان

همیشه به حال دخترای پررو غبطه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 48 پست
برای من بشخصه، ریشه توی دوران نوجوانیم داره من اونموقع یکم اضافه وزن داشتم و پدر مادرم منو با بقیه م ...

دقیقاعلتش همینه🙂

داداش منم همش تحقیرم میکردهمش ایرادامو میگفت تونوجوونیم بالو پرمو شکست اصن

از راه رفتنم بگیر تا قیافه و حرف زدنم🙂💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین خودخواه باشبه اطرافیان رونده از شوخی هایی که جنیه واقعیت دارن ناراحت شو قدر خودتو بدون خودتو قب ...

اینارو تا حدودی دارم 

ببین منطورم از پررو بودن همون اعتماد بنفس هست 

وای من داغانم سر کلاس آموزش گواهینامههرچی میشه جواب میدم آقاهه میگه منو اصلا آدم حساب میکنی؟(مدیر آ ...

تغییرنکن همینجوری خوبه 

میخای مث مابشی که چی بشه؟

حتی نمیتونیم مث ادم از حق خودمون دفاع کنیم💔

ببین خودخواه باشبه اطرافیان رونده از شوخی هایی که جنیه واقعیت دارن ناراحت شو قدر خودتو بدون خودتو قب ...

با خودخواه بودن میشه دوست ورفیقم زیادداشت؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

دقیقاعلتش همینه🙂داداش منم همش تحقیرم میکردهمش ایرادامو میگفت تونوجوونیم بالو پرمو شکست اصناز راه رف ...

الهی عزیزم 

گاهی اطرافیان نمیدونن با حرفاشون ممکنه چه بلایی سر ما بیاد 

سختمه خیلیییی سختمههه

خب دیدگاهتو کلا باید تغییر بدی ببینی ازچی میترسی باترسات روبروشو

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خب دیدگاهتو کلا باید تغییر بدی ببینی ازچی میترسی باترسات روبروشو

من از نگاه بقیه میترسم 

حس میکنم وقتی یکی نگام میکنه حتما یه ایراد بدی دارم و الان داره راجبم فکر بدی میکنه 

من دارم والااااا همه الان عملن من باآرایش ساده بیرن میرم تازه صورتمم لاغره ولی باز دوسش دارم!

منم آرایشم در حد صدافتاب و رژه 

اصن لوازم آرایشی ندارم .ولی بازم خودمو دوست ندارم 

اصن حس میکنم یه موجود بی ارزشم خودمو لایق هیچی نمیدونم

الهی عزیزم گاهی اطرافیان نمیدونن با حرفاشون ممکنه چه بلایی سر ما بیاد

اونم توی اون سن که تاثیرپذیری خیلی زیاده......الان ذره ای اعتمادبه نفس ندارم

وقتی بهش میگم میگه من اونموقع باهات شوخی میکردم 

اینحاس ک شاعرمیگه بچه ها شوخی شوخی به قورباغه هاسنگ میزدند وقورباغه هاجدی جدی میمردند🙂💔