2777
2789
عنوان

خانم های خونه دار بیان لطفا

106 بازدید | 17 پست

خانم ها شما صبح چه ساعتی بیدار میشید و در طول روز چ کارهایی انجام میدید 

خصوصا کسایی ک بچه ۱ ساله و این حدود ها دارن بگن 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دروغ چرا دیربیدارمیشم چون همش خسته م

دیر یعنی چ ساعتی 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

دخترم دبستانی صبح ها ۱۰  ۱۱ بیدار میشیم صبحانه و  ۱۲ دخترم میره مدرسه 

بعد گردگیری جارو طی دور درمیون 

کارهای اشپزخونه اتاق هر روز  در کل همه کارهام دوساعت میشه

بالاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه ....

من اگه بیکار باشم تا ۱۱میخوابم ولی روزایی ک کار دارم گوشیمو میزارم رو زنگ یک ساعت زودتر پا میشم تگه تمیز کاری داشته باشم کم کم انجام میدم در این حین ناهارمم میزارم خلاصه تا غروب کم کم کارامو میکنم

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

یازده،گاهی دوازده

بچه کوچیک دارید؟

من پسرم ۱ سالشه گاهی اوقات دیر بیدارمیشم ولی تصمیم گرفتم از فردا ۶ بیدارشدم 

بچه کوچیک دارید؟من پسرم ۱ سالشه گاهی اوقات دیر بیدارمیشم ولی تصمیم گرفتم از فردا ۶ بیدارشدم

خیلی خوبه زود بیدار شدن من نمیتونم شبا دیر میخوابم

بالاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه ....

بچه کوچیک دارید؟من پسرم ۱ سالشه گاهی اوقات دیر بیدارمیشم ولی تصمیم گرفتم از فردا ۶ بیدارشدم

۶ زوده ۸ بیدار شو چون اولش یکم اذیت میشی و بعدش باز خسته میشی کم کم ۶ کن

خیلی خوبه زود بیدار شدن من نمیتونم شبا دیر میخوابم

حالا منم تصمیم گرفتم کی عملی بشه خدا داند

۶ زوده ۸ بیدار شو چون اولش یکم اذیت میشی و بعدش باز خسته میشی کم کم ۶ کن

الان ۸ بیدار میشم ولی به هیچ کاری نمیرسم 

من دخترم پنج سال ونیمه س،میدونی درطول روز خیلی خسته میشم،اخرشبها همه ی کارام تمومه،روزفقط بیدارمیشم صبحانه اول میخوریم بادخترم بعدش ناهارحاضرمیکنم.دخترم کوچولوتر بود همزمان باهم بیدارمیشدیم ومیخوابیدیم الان خوابم دیرترازدخترمه چون بعدش به کارام میرسم الان دخترم بیشتر باید کنارش باشم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍