2777
2789
عنوان

ترک بارداری تو رو خدا بیایید

116 بازدید | 20 پست

۱۷ هفته ام کسی چیزی واسه ترک بارداری استفاده کرده نتیجه گرفته باشه ؟ الان پوست شکمش صاف صاف باشه؟ بارداری اولمه شکمم قبلش تخت بود پوستشم عالی بود تو رو خدا راهنمایی کنیدخیلی زیاد رو پوست بدنم حساسم اگه کسی چیزی استفاده کرده نتیجه گرفته بگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روغن زیتون روزی دوبار کامل شکمتو و پهلوهاتو باهاش ماساژ بده

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات لطفا.....اللهم صل الا محمد و آل محمد... خدایا خودت مواظبش باش

فقط به ژن بستگی داره.من اصلا شکم نداشتم. همش هم چرب میکردم با بهترین چیز ها یهو 37 هفته شکمم ترکید ت ...

درسته به ژنتیکه من بارداری اولم با اینکه هیچ کاری نمیکردم یه دونه ترک هم نبردم 

بعدش هم شکمم صاف صاف شد 

ولی امان از دومی 

هم ترک بردم هم شکمم شل و آویزون شد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

چه ترمیم کننده ای باید استفاده کنم؟

دکترِ من گفت اون ترک ها همش زیر پوست ایجاد میشه و روی پوست نیست که با پماد و ترمیم کننده خوب بشه و بستگی به جنس پوست داره یه اثر ژنتیکیه،  ممکنه رو بدن یکی خیلی زیاد باشه رو بدن یکی کم، ربطی به دارو و پماد و کرم نداره، گفت  فقط با روغن زیتون چربش کن تا وقتی پوستت باز میشه و شکمت بزرگ میشه، پوستت خشک نشه خارش نگیری

دکترِ من گفت اون ترک ها همش زیر پوست ایجاد میشه و روی پوست نیست که با پماد و ترمیم کننده خوب بشه و ب ...

الان دیر نیست واسه شروع ۱۷ هفته ام؟ این روغن زیتون مالشیا که تو عطاریا هست خوبن؟ واقعا روغن زیتونن از اونا بگیرم؟

درسته به ژنتیکه من بارداری اولم با اینکه هیچ کاری نمیکردم یه دونه ترک هم نبردم بعدش هم شکمم صاف صاف ...

میگن بارداری دوم شکم خیلی میترکه. ینی تو بارداری اول واقعا اثری به جا نموند؟