2777
2789
عنوان

کسی می‌تونه بهم کمک کنه چه جوری خودمو آروم کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 33 پست
⁦:⁠-⁠)⁩خدا بهت صبر بده دختربدشونو نخواهولی جدایی خودت از این خانواده رو آرزو کن

خواهش میکنم برام دعا کنید 😭🙏 حداقل زندگیه بعدیم خوب باشه 😭🙏😭😭🙏🙏🙏

۲۴ ناراحتیم از اینه که خانوادم کورن بدی میبینن ولی به جای ادب طرف لیلی به لالاش میزارن از من توقع دا ...

دخترم، اونا اگر میبینی با برادرت این رفتارو میکنن چون مجبورن،مجبور. الان معنی حرفم درکش برات سخته ولی بعدها متوجه میشی چی میگم. اونا همه چیزشون رو دارن فدا میکنن که فرزندشون به راه بیاد که آبروشون تو مردم حفظ شه. اون برادرت الان حکم یه شاخه درخته، بهش فشار بیارن میشکنه. اونا از طرف تو خیالشون راحته. توام سعی کن درکشون کنی، و تو این راه سخت کمکشون کنی، که در نهایت خودتم آرامش نصیبت میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترم، اونا اگر میبینی با برادرت این رفتارو میکنن چون مجبورن،مجبور. الان معنی حرفم درکش برات سخته ول ...

بله درسته 😥❤️🫂

امشب برام دعا کنید خواهرانه خواهش میکنم ازتون بگید که عاقبت بخیر شم😭❤️🙏

بله درسته 😥❤️🫂امشب برام دعا کنید خواهرانه خواهش میکنم ازتون بگید که عاقبت بخیر شم😭❤️🙏

انشالله که عاقبتت بخیر شه دختر نازم. هر وقت اذیت شدی ،خودت رو بزار جای والدینت. ببین خدای نکرده فرزندت با این زحمتی که براش کشیدی ،تبدیل به یه آدم بی مصرف شه،چه حسی پیدا میکنی. خیلی دختر خوبی هستی که مادرپدرت ازت خیالشون راحته،قدر خودتو بدون و توام تمام تلاشت رو بکن که برادرت رو کمکش کنی. اونم شرایطش بده، تو به عنوان یه خواهر دلسوز نباید اجازه بدی که این راه رو ادامه بده

انشالله که عاقبتت بخیر شه دختر نازم. هر وقت اذیت شدی ،خودت رو بزار جای والدینت. ببین خدای نکرده فرزن ...

بله درسته🙏😭از دعای خیرتون منو بی نصیب نزارید 😭🙏

برو شاغل شو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تنها راه نجاتت استارتر این هست از خانوادت ببری خودت دنبال پیشرفت خودت باش با توکل به خدا بعضی مادر پ ...

میشه خواهرانه برام امشب دعا کنید 

بگید که شاید زندگی بعدیم خوب شه خواهش میکنم 🙏😭😭😭

میشه خواهرانه برام امشب دعا کنید بگید که شاید زندگی بعدیم خوب شه خواهش میکنم 🙏😭😭😭

حتما امیدت به خدا باشه یه جایی میخوندم نوشته بود اگر خانواده زمینیتون شمارو حمایت نکردند به والدین اسمانی خود پناه ببرید به خودت منکی باش

فقط لطف خدا

دیدم دوستان میگن فرار و ازدواج.. ان شاءالله فقط برای فرار از خونه به فکر ازدواج نیفتی.. واقعا به قول اون خانوم مادر و پدرت از بابت تو خیالشون راحته.. عاقبت بخیر بشی تصمیم عجولانه نگیری عزیزم که خدایی نکرده از چاله به چاه نیفتی.. فقط روزی که مادر شدی یه وقت نخوای جبران کارای خانوادت رو کنی و این بار دخترتو لوس بار بیاری و پسرتو حسرت کش.. عاقبتت خیر باشه عزیزم