2777
2789

داداشم هرچی بلا بود سرخانوادم آورد 

کتکشون زد تا چند سال معتاد و هزار بدبختی دیگه سرمون آورد با این حال ماشین براش خریدن ،مغازع با تامین جنس مغازه براش زدن ،کلی خرج زیاد دیگه

یه اشغال هم بیرون نمیزاره

تو خونه میخوره می‌ریزه میپاشه تهش هم میگن وظیفه دختره جمع کردن خونه 😭😭😭😭😭

برای من هیچ خرجی نمیکنن 

داداشم می‌ریزه سرشون تا ۱روز باهاش بدن ولی از فردا انقدر باهاش خوب میشن که انگار اونی که دیروز زدشون من بودم😭😭😭😭😭😭😭😭

اگر هم اعتراضی کنم میگن ما برای تو دعای خیر میکنیم 

الان من حقی ندارم ؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چرا خانواده من اینجوری ان

داداشم نکاره بیکاره ست 😭یه بار یه دونه نون نگرفته بیاره خونه 

چون معتاد شده و بعده چند ملیون خرجی که براش کردن تا ترک کنه و هنوز هم نکرده باز لیلی به لالااش میزارن 

یعنی خدا حواسش به من هست ؟؟😭😭😭😭

بگم فرار کن ناراحت میشی؟ امیدوارم یه شوهر خوب پولدار خوشتیپ خونواده عروس دوست گیرت بیاد به حق این شب لیله الرغائب

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر در خانه پدر اگه مجرد باشد تا اخر عمر نفقه دارد ولی پسر تا هجده سالگی بعد سن هجده سالگی پسر پدر وظیفه ایی ندارد این قانون کشوره 

پسر بعد هجده اگر از پدر بتیغه مفت خوره چون پدر وظیفه در قبال پسر بعد این سن نداره 

داداش منم مثل داداش توعه با این تفاوت که معتاد نیس عرضه‌ی هیچ کاریو ندارهههه بیکار و الاف تو خونه می ...

امیدوارم خدا یه نگاهی بهمون کنه من که همش تو تنهاییم مثل الان گریه میکنم 😭

بگم فرار کن ناراحت میشی؟ امیدوارم یه شوهر خوب پولدار خوشتیپ خونواده عروس دوست گیرت بیاد به حق این شب ...

تو رو خدا برام دعا کنید تنها راه نجاتم همین گزینه ایه که گفتین دیگه آنقدر گریه کردم چشام وا نمیشه خواهش میکنم دعام کنید😭😭😭

دختر در خانه پدر اگه مجرد باشد تا اخر عمر نفقه دارد ولی پسر تا هجده سالگی بعد سن هجده سالگی پسر پدر ...

پدر من پسریه این چیزا حالیش نیست 😭😭😭کاشکی خدا یه توجه هم به من کنه 😭

تو رو خدا برام دعا کنید تنها راه نجاتم همین گزینه ایه که گفتین دیگه آنقدر گریه کردم چشام وا نمیشه خو ...

ناراحت نباش منم از یه خانواده پسر دوست به دنیا اومدم و ۲۱ سال تحملشون کردم خدا جوابشونو میده

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

امیدوارم خدا یه نگاهی بهمون کنه من که همش تو تنهاییم مثل الان گریه میکنم 😭

بایدد تحمل کنیم حتی اگه نخاییم بایددد صبور باشیم و تحمل کنیم تا ببینیم آخرش چی میشه میتونیم یجوری نجات پیدا کنیم یا نه🥲

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

چند سالته عزیزم؟ الان ناراحتیت از چیه؟ پول نداری؟بهت پول نمیدن؟

۲۴ ناراحتیم از اینه که خانوادم کورن بدی میبینن ولی به جای ادب طرف لیلی به لالاش میزارن 

از من توقع دارن براشون جونمم بدم ولی پسرشون هیچ چیش نشه و تو پر قو باشه 

تهش هرچی هم بگم میگن نه ما برای تو دعای خیر میکنیم 

ولی همه ی خوبی ها برای اونه 

انقدر فوشمون میده و.... که نگو ولی اینا تا ۱روز تحمل میکنن بعد از فردا قربون صدقه شوند شروع میشه