من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
قبول میشم اما دلم نمیخواد فقطنمرم درحد قبولی باشه خدای من گیج میشم سر جلسهههنمراتت خوب بود تو؟
میدونم
برای نهایی نه
فکر هم نکنی درسخون نبودماااا ! تا قبل اون همیشه ۱۹..۲۰ بودم اون سال خیلی سخت بود
ولی خب خیلی هم بهش فکر نکن
الان که دو سال گذشته دیگه ذره ای برام اهمیت نداره که دینی شدم ۱۲😂
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
ینی دراین حد نهایی خرداد و میپیچونن؟کارم ساختس دیگه پس😭😂ریاضی کواااویلاااا بهش فک نمیکنم اصلا ری ...
اتفاقا حسابان و گسسته بالاترین نمراتم بودن ۱۸ 😁
فیزیک هم خیلی سخت بود شدم ۱۲
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/