2777
2789
عنوان

نهاییا اونایی ک امتحان دارید یا دادید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 55 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبول میشم اما دلم نمیخواد فقط‌نمرم درحد قبولی باشه خدای من گیج میشم سر جلسهههنمراتت خوب بود تو؟

میدونم

برای نهایی نه

فکر هم نکنی درسخون نبودماااا ! تا قبل اون همیشه ۱۹..۲۰ بودم اون سال خیلی سخت بود

ولی خب خیلی هم بهش فکر نکن

الان که دو سال گذشته دیگه ذره ای برام اهمیت نداره که دینی شدم ۱۲😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

میفهممت

دوستام فقط میگفتن مهم اینه قبول بشیم ینی نمره ۱۰ رو بگیریم اما من خیلی خوندم دوس‌ندارم فقط‌در حد ۱۰ یا ۱۲‌بگیرم🥲خیلی دوستام ریلکس و بیخیالن

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
میدونمبرای نهایی نهفکر هم نکنی درسخون نبودماااا ! تا قبل اون همیشه ۱۹..۲۰ بودم اون سال خیلی سخت بودو ...

ینی دراین حد نهایی خرداد و میپیچونن؟‌کارم ساختس دیگه پس😭😂

ریاضی ک‌واااویلاااا بهش فک نمیکنم اصلا ریاضی ب همون نمره ۱۰ هم‌راضی ام ولی بقیشو نمیدونم چطوری میشه🥲

ای بابا😂اشکال نداره بعضی وقتا پیش میاد😂

میخوام از شدت حرص خودمو دار بزنم اخه چندتا سوالاش آسون بودن الان بهشون فک میکنم و من سر جلسه باز گیج بازی‌دراوردم اخهههه معلوم هست چمههه

ینی دراین حد نهایی خرداد و میپیچونن؟‌کارم ساختس دیگه پس😭😂ریاضی ک‌واااویلاااا بهش فک نمیکنم اصلا ری ...

اتفاقا حسابان و گسسته بالاترین نمراتم بودن ۱۸ 😁

فیزیک هم خیلی سخت بود شدم ۱۲

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/