2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤔یعنی چی؟شاید راست میگه شاید ضربه خورده شاید شما سنت کمه میگه حوصله ندارم چون نشاط شما رو از بین می ...

اگع بره با یه دختر خوشگل خودکشی میکنم صدرصد چون اونموقع مطمعن میشم که به خاطر قیافم ردم کرده 

عزیزم من به خودکشی فکر میکنم بیش از حد دوسش دارم چیکار کنم

تاکید میکنم مطلقا مطلقا هیچ ادمی ارزش اینو نداره که تو براش خودتو بکشی به خصوص ادمی که حال و روز تو رو دیده عشق تو رو دیده و تصمیم گرفته با یه دلیل مزخرف نادیدت بگیره این یعنی این ادم خیلی بی جنبه اس و نمیخواد که شما رو درک کنه به علاوه که خوشش میاد دنبالش باشی که اینجور میکنه احتمالا

راه حلم همون بط محلی و دوریه اینجوری میفهمه اگه نجنبه از دستتون خواهد داد

اگع بره با یه دختر خوشگل خودکشی میکنم صدرصد چون اونموقع مطمعن میشم که به خاطر قیافم ردم کرده

😑چندسالته که اینجوری میکنی

اصلا کسی که انقدر در بند قیافس بزار بره کلا چون اگه امروز نره فردا میره

مطمئنم خیلی ام زیبایی

آره من بهش گفتم دارم گریه میکنم گف درست نیس که سر یه چیز بیخودی گریه کنی

درکت نمیکنه دیگه 

ولش کن شعورش نمیرسه اصلا به حد تو

ببین من خودمم تو جهنم این مدلی ام با این تفاوت که تو باهاش در ارتباطی و راحت حرف میزنی و حستو گفتی ولی من اینجوری ام نیست حتی و دارم زجر میکشم

تاکید میکنم مطلقا مطلقا هیچ ادمی ارزش اینو نداره که تو براش خودتو بکشی به خصوص ادمی که حال و روز تو ...

بار آخری که دیدمش دستمو دراز کردم گفتم میشه یه دست بدم اولش گفت نه ولی دید من دستم همینجوری مونده گرفت دستمو بعد منم هی دستشو میکشیدم به سمت خودم ولی بازم برگشت گف بابا من حوصله ندارم