2777
2789

بیاین برای همتون دعا کنم حمد بخونم💕

ازتون میخام دعا کنید برام 

مامانم قلبش مریض شهر غریب 

کلی مریضی مختلف خیلی تنهاست 

ازتون میخام برام دعا کنید بخوانم بیان خواستگاریم 

مامانم منو تو لباس بخت تو لباس عروس ببینتم 💕💖

تایپکم بمونه به عهد وفاداری 

اسم بدین براتون حمد بخونم 

و رسیدم به خواستم 

به نیت تک تکتون ک اسم دادین براتون دعا کردم و برام دعا کردید 

به نیت شما نفری یه شکلات و نمک بگیرم پخش کنم امامزاده 

💕💕💕💕💖💖💖حتما اسم بدین 

برای هر نفر نمک و شکلات میگیرم قول من الله💕یا الله

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

مبینا به نیت قبولیم تو رشته مورد علاقمدعا کن سربلند شمبرات صلوات نذر میکنم هدیه به بی بی ام البنین و ...

انشالله مبینا جانم برام دعا کن منم برات دعا میکنم 

برسم به خواستم به نیتت شکلات نمک میخرم پخش میکنم💚💕💖عاقبت بخیر ترین باشی

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شفای لیانا

من براتون آیت الکرسی و صلوات میفرستم، ان شاءالله به سلامت عروس شی و دل مامانت از خوشبختی و عاقبت بخیریت شاد شاد بشه

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

واست ده تا صلوات فرستادم الهی ک حاجت روا بشی

اگه ممکنه برای همسرم رضا

و برای بارداری من دعا کن فاطمه

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

شفای لیانامن براتون آیت الکرسی و صلوات میفرستم، ان شاءالله به سلامت عروس شی و دل مامانت از خوشبختی و ...

انشالله به حق خانم ام البنین لیانا جان خوب بشن 

ممنونم ازت دعام کن 

برسم به خواستم 

به نیتت نمک شکلات میخرم پخش میکنم 

و اون روز تگت میکنم 

توکلت علی الله💕

انشالله به حق خانم ام البنین لیانا جان خوب بشن ممنونم ازت دعام کن برسم به خواستم به نیتت نمک شکلات م ...

۳تاحمد برات خوندم عزیزم 

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

مریم💓التماس دعای زیادان شاءالله حاجت روا بشی عزیزم ❤

چشم مریم جان انشالله به همه خواسته هات برسی 

انشالله منم با نفس های حقتون برسم 

انشالله به نیتت شکلات نمک میخرم پخش میکنم 

قول من االله 💕💝