2777
2789

با یکی ۵ سال بودم چقدر قول و قرار و حرف

الان با یکی دیگس و تو بغل اونه 

همین قدر لجن و دروغگو

اسمشونم میدارم مرد

انقدرم ادعای مردونگی داشت

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

اینجا تمام حنجره ها لاف میزنند

هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود .... 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاو لنگوئیج آدما یکیه دیگهاین جوری بوده که بلد بوده عشق بورزه، حالا به هر کسی

نه عزیزم لاف میزد لاف

می‌گفت بعد تو با کسی نمیره

تو رو فقط وقتی خیانت کنی ترک میکنم

همه حرفاش دروغ بود

نه عزیزم لاف میزد لافمی‌گفت بعد تو با کسی نمیرهتو رو فقط وقتی خیانت کنی ترک میکنمهمه حرفاش دروغ بود

خب اشتباه کرده پیش پیش قول داده بعد تو با کسی نمیرم

چون آدم نمی‌تونه آینده رو پیش‌بینی کنه

ولی شاید از کم تجربگیش بوده

چون منم تو رابطه‌ی اولم اینطوری بودم که من با تو ازدواج می‌کنم، من اصلا نمی‌تونم کسی جز تو رو پارتنر خودم ببینم (و واقعا هم نمی‌تونستم)

ولی الان یه پارتنر دیگه دارم بسیار هم دوستش دارم (اون هم همین‌طور تا جایی که من می‌دونم)

خب اشتباه کرده پیش پیش قول داده بعد تو با کسی نمیرمچون آدم نمی‌تونه آینده رو پیش‌بینی کنهولی شاید از ...

۵سال با من بوده 

واقعا احساسات منو بازیچه کرد

اشتباه نه غلط کرده

۵سال با من بوده واقعا احساسات منو بازیچه کرداشتباه نه غلط کرده

ببین من وقتی قول می‌دادم، وقتی با اطمینان صحبت می‌کردم، نمی‌خواستم کسی رو بازی بدم

من داشتم راست می‌گفتم، ولی اون نظر اون لحظه‌ام بود 

اون موقع نمی‌دونستم بعدها ممکنه نظرم فرق کنه

چجوری بعدها ممکنه نظرم متفاوت بشه؟ با تغییر کردن خودم (بزرگ شدنم، کم شدن نمره‌ی طرحواره‌هام، از بین رفتن وابستگی روانیم، خط‌فکری‌های جدیدم، رشد کردن سلف استیمم، به ته رسیدن بانک عاطفیمون به وسیله‌‌ی رفتارهایی که کردیم)

ببین من وقتی قول می‌دادم، وقتی با اطمینان صحبت می‌کردم، نمی‌خواستم کسی رو بازی بدممن داشتم راست می‌گ ...

خب عزیزم قضیه ما فرق داره 

مرد باید پای حرفاش بمونه

بعد این آقا به من خیانت کرد پشتی چی رو می‌کنی

خب عزیزم قضیه ما فرق داره مرد باید پای حرفاش بمونهبعد این آقا به من خیانت کرد پشتی چی رو می‌کنی

خیانت قشنگ زیرپاگذاشتن تعهدش و بازی دادن توعه 

هر چیم که بود باید تمومش می‌کرد، نه اینکه با یکی دیگه بره تو رابطه به تو هم نگه 

خیانت قشنگ زیرپاگذاشتن تعهدش و بازی دادن توعه هر چیم که بود باید تمومش می‌کرد، نه اینکه با یکی دیگه ...

فکر کن چند وقت قبلش داشت برای من گریه میکرد بعد تو ی فاصله کم رفت با ی دختره 

رفتن مهمونی و تو بغل هم 

تو ی زمان کم

قشنگ معلوم بود اینو گذاشته بود آب نمک

دختره هم فالوورش بود